Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi
A Asiyee Kayıtlı Üye Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 13 16 Eylül 2022 #1 Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 16 Eylül 2022 #2 Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal canı değişiyor ben 8haftalıkken duymuştum
Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal canı değişiyor ben 8haftalıkken duymuştum
M Mia Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 534 Konum Fransa 16 Eylül 2022 #3 Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum haftaya duyarsin inşallah, her bebek bir olmuyor
Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum haftaya duyarsin inşallah, her bebek bir olmuyor
D Dilaraaa' Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 988 16 Eylül 2022 #4 Canim bebek küçük olduğu için genellikle 8 haftalıkken bakıyorlar erken muayene etmişler seni. 1 hafta sonra tekrar git Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ...
Canim bebek küçük olduğu için genellikle 8 haftalıkken bakıyorlar erken muayene etmişler seni. 1 hafta sonra tekrar git Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ...
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 16 Eylül 2022 #5 Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Genelde 8. hafadan sonra daha net duyulur canım
Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Genelde 8. hafadan sonra daha net duyulur canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 16 Eylül 2022 #6 Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum ben her iki gebeliğimde de 9. Haftada duymuştum
Asiyee' Alıntı: Kızlar 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı hala yok normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum ben her iki gebeliğimde de 9. Haftada duymuştum