Yardımcı olur musunuz ????

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elifelif26 tarafından oluşturulan Yardımcı olur musunuz ???? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,125 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımcı olur musunuz ????
Konbuyu başlatan Elifelif26
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elifelif26

Elifelif26

Kayıtlı Üye
rank
Ben 24unde sezeryanla doğum yaptım dikislerim çok kaşınıyor sağlık ocağına gittim gecen hafta çok güzel bakmışsın dedi halbuki hiç birseyle silmiyorum kuru tutuyorum banyodan sonra siliyorum fakat sağ tarafımda dikisimin orda kasigim sanki kasiliyo orda bisi var gibi geliyo sol tarafım agriyo sadece geçermi bu durum korkuyorum çok içimde parcami kaldı diye ama doktorum hersey çok güzel geçti dedi bidaha kontrolede çağırmadı?

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım zaten kontrol için doktorun seni çağırmış olması lazım o zaman söylersin bir bakar

Elifelif26

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım zaten kontrol için doktorun seni çağırmış olması lazım o zaman söylersin bir bakar
Yok gelmene gerek yok dikislerinide sağlık ocağına gösterebilirsin dedi çünkü benim olduğum yerle hastane 2 saat sürüyor sorun olsa gel derdi sanırım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yok gelmene gerek yok dikislerinide sağlık ocağına gösterebilirsin dedi çünkü benim olduğum yerle hastane 2 saat sürüyor sorun olsa gel derdi sanırım
Normalde doğumdan belli bir süre sonra rahim toparlanmışmı diye bakmak için çağırıyor canım o yüzden dedim sağlık ocağına sordun mu peki

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ben 24unde sezeryanla doğum yaptım dikislerim çok kaşınıyor sağlık ocağına gittim gecen hafta çok güzel bakmışsın dedi halbuki hiç birseyle silmiyorum kuru tutuyorum banyodan sonra siliyorum fakat sağ tarafımda dikisimin orda kasigim sanki kasiliyo orda bisi var gibi geliyo sol tarafım agriyo sadece geçermi bu durum korkuyorum çok içimde parcami kaldı diye ama doktorum hersey çok güzel geçti dedi bidaha kontrolede çağırmadı?
Yani korkulacak birşey yok dikişlerin kasılıyordur ama doğumdan 15 gün sonra mutlaka ultrason muayenesi yaptırman lazım bu çok önemli

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar