Sorum var Yardımcıolacak anne adayları

• Konbuyu başlatan Yenianneadayi
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianneadayi tarafından oluşturulan Yardımcıolacak anne adayları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 475 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımcıolacak anne adayları
Konbuyu başlatan Yenianneadayi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘
Y

Yenianneadayi

Guest
Merhaba kızlar bebeğinizin kesesini ne zaman gördünüz buradaki hafta ile uyuyor mu ben geçen gittiğim de göremedi doktor 1000 lerde olması gerekmiş betanin uygulamada da bebegeniz susam tanesi kadar diyor kafam karıştı yardımcı olur musunuz 🙈

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar bebeğinizin kesesini ne zaman gördünüz buradaki hafta ile uyuyor mu ben geçen gittiğim de göremedi doktor 1000 lerde olması gerekmiş betanin uygulamada da bebegeniz susam tanesi kadar diyor kafam karıştı yardımcı olur musunuz 🙈
Ben keseyi 6. Haftada gördüm kalbini 8 de dinledik kuzum. Bazen geç döllenme oluyor ama bebişin gelişimi birkaç haftaya son adet dönemine denk geliyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben ilk her iki gebeliğimde de keseyi 6. Haftada gördüm kalp atışlarıni da 9. Haftada duydum

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
8 .haftada gittim devlete dr keseyi gördüm bebek görünmüyor dedi bi uzuldum 2 gün sonra özel gittim yooo bebek burda bak dedi kalp atışı falan bazıları göremiyor bence şu an kucağımda minnosum 2 buçuk aylik😊

Tüm sayfalar yüklendi.