Yarin sezeryana giriyorum 😍
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 18 Kasım 2021 #2 Oglumuz geliyor' Alıntı: Yarin sezeryana giriyorum Genişletmek için tıkla ... Allahım yardımcın olsun belli mi spinal mi genel mi bide ilk doğum mu olacak
Oglumuz geliyor' Alıntı: Yarin sezeryana giriyorum Genişletmek için tıkla ... Allahım yardımcın olsun belli mi spinal mi genel mi bide ilk doğum mu olacak
Y Yasemin 🤰 Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 264 18 Kasım 2021 #3 Hadi hayırlısı inşallah canım sağlıkla kucağına alirsin bebeğini
D Duruu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 280 18 Kasım 2021 #4 Yasemin 🤰' Alıntı: Hadi hayırlısı inşallah canım sağlıkla kucağına alirsin bebeğini Genişletmek için tıkla ... İnşallah ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2021 Aselaras' Alıntı: Allahım yardımcın olsun belli mi spinal mi genel mi bide ilk doğum mu olacak Genişletmek için tıkla ... Hiç konuşmadım ki kız heyecandan onu unuttuk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2021 Aselaras' Alıntı: Allahım yardımcın olsun belli mi spinal mi genel mi bide ilk doğum mu olacak Genişletmek için tıkla ... Hiç konuşmadım ki kız heyecandan onu unuttuk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2021 Aselaras' Alıntı: Allahım yardımcın olsun belli mi spinal mi genel mi bide ilk doğum mu olacak Genişletmek için tıkla ... Evet canım ilk dogumum olucal
Yasemin 🤰' Alıntı: Hadi hayırlısı inşallah canım sağlıkla kucağına alirsin bebeğini Genişletmek için tıkla ... İnşallah ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2021 Aselaras' Alıntı: Allahım yardımcın olsun belli mi spinal mi genel mi bide ilk doğum mu olacak Genişletmek için tıkla ... Hiç konuşmadım ki kız heyecandan onu unuttuk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2021 Aselaras' Alıntı: Allahım yardımcın olsun belli mi spinal mi genel mi bide ilk doğum mu olacak Genişletmek için tıkla ... Hiç konuşmadım ki kız heyecandan onu unuttuk Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2021 Aselaras' Alıntı: Allahım yardımcın olsun belli mi spinal mi genel mi bide ilk doğum mu olacak Genişletmek için tıkla ... Evet canım ilk dogumum olucal
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 18 Kasım 2021 #5 Oglumuz geliyor' Alıntı: Yarin sezeryana giriyorum Genişletmek için tıkla ... Çok güzel cnm Allahım Saglıkla kucagına versin cnm hayırlı haberlerle gel kuzum
Oglumuz geliyor' Alıntı: Yarin sezeryana giriyorum Genişletmek için tıkla ... Çok güzel cnm Allahım Saglıkla kucagına versin cnm hayırlı haberlerle gel kuzum
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 18 Kasım 2021 #6 Yaa darısı başıma Sağ sağlim kavuş canım
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 18 Kasım 2021 #7 Nur123' Alıntı: Yaa darısı başıma Sağ sağlim kavuş canım Genişletmek için tıkla ... Nur bir sen bide ben kaldık bacım hepsi dogurdu
Nur123' Alıntı: Yaa darısı başıma Sağ sağlim kavuş canım Genişletmek için tıkla ... Nur bir sen bide ben kaldık bacım hepsi dogurdu
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 18 Kasım 2021 #8 Oglumuz geliyor' Alıntı: Yarin sezeryana giriyorum Genişletmek için tıkla ... Ayyyyy cok heyecanli ya sizleri duydukca kendim girecek gibi heyecanlanıyorum rabbim sag saglim kavustursun canim benim dualarımız seninle
Oglumuz geliyor' Alıntı: Yarin sezeryana giriyorum Genişletmek için tıkla ... Ayyyyy cok heyecanli ya sizleri duydukca kendim girecek gibi heyecanlanıyorum rabbim sag saglim kavustursun canim benim dualarımız seninle
D Duruu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 280 18 Kasım 2021 #9 Gizemrüya' Alıntı: Ayyyyy cok heyecanli ya sizleri duydukca kendim girecek gibi heyecanlanıyorum rabbim sag saglim kavustursun canim benim dualarımız seninle Genişletmek için tıkla ... İnşallah ya rabbim herkeze nasip etsin agdaya gideceğimde kızlar gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım ya
Gizemrüya' Alıntı: Ayyyyy cok heyecanli ya sizleri duydukca kendim girecek gibi heyecanlanıyorum rabbim sag saglim kavustursun canim benim dualarımız seninle Genişletmek için tıkla ... İnşallah ya rabbim herkeze nasip etsin agdaya gideceğimde kızlar gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım ya
2 prenses1prens annesi Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1,376 Konum Kırıkkale 18 Kasım 2021 #10 Oglumuz geliyor' Alıntı: Yarin sezeryana giriyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım bitmiş günün benim daha 14 haftam var sezeryan a
Oglumuz geliyor' Alıntı: Yarin sezeryana giriyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım bitmiş günün benim daha 14 haftam var sezeryan a