Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben o haftalarda sırt üstü yatıyordum bebek büyüdükçe sırt üstü yatınca nefesim kesiliyordu zaten yatamıyorsunda sağa dönüp yatmanda sorun yokki yatabilirsin
Ben o haftalarda sırt üstü yatıyordum bebek büyüdükçe sırt üstü yatınca nefesim kesiliyordu zaten yatamıyorsunda sağa dönüp yatmanda sorun yokki yatabilirsin
Sola yatınca kan akışı daha rahat olduğu için anne ve bebeğin sağlığı için önemli canım o yüzden sol deniliyor. Bebeğin daha küçük sağa da yatabilirsin ama sırt üstü uzun süreli yatma yüzüstü hiç yatma
ben 35 haftalığım bir sağa dönüyorum bir sola, uyandıpımda da genelde sırt üstü uyanıyorum elimde değil, rahatlık açısından hiç de rahatsız olmuyorum sırt üstü ama inşaAllah bebek rahatsız olmaz, uyurken de kendimi yönetemem kii çok da şeyapmamak lazım bence...