Sorum var Yatışş 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merve Nur tarafından oluşturulan Yatışş 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 702 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yatışş 😂
Konbuyu başlatan Merve Nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan HandanAnne

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hep hani solunuza yatin diyorlar ya ama uykuda ister istemez sağa dönüyorum sırt üstü dönüyorum 18 haftaya girdim sizde nasıl oluyordu.
Ben o haftalarda sırt üstü yatıyordum bebek büyüdükçe sırt üstü yatınca nefesim kesiliyordu zaten yatamıyorsunda sağa dönüp yatmanda sorun yokki yatabilirsin

Merve Nur

Kayıtlı Üye
rank
Ben o haftalarda sırt üstü yatıyordum bebek büyüdükçe sırt üstü yatınca nefesim kesiliyordu zaten yatamıyorsunda sağa dönüp yatmanda sorun yokki yatabilirsin
Sağol canım hep diyorlar ya sola yatin diye ondan sordum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yüz üstü hariç her türlü uyudum canım nasıl rahat edersem ☺️
En iyisini yapmışsın kuzum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar hep hani solunuza yatin diyorlar ya ama uykuda ister istemez sağa dönüyorum sırt üstü dönüyorum 18 haftaya girdim sizde nasıl oluyordu.
Sola yatınca kan akışı daha rahat olduğu için anne ve bebeğin sağlığı için önemli canım o yüzden sol deniliyor. Bebeğin daha küçük sağa da yatabilirsin ama sırt üstü uzun süreli yatma yüzüstü hiç yatma

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
ben 35 haftalığım bir sağa dönüyorum bir sola, uyandıpımda da genelde sırt üstü uyanıyorum elimde değil, rahatlık açısından hiç de rahatsız olmuyorum sırt üstü ama inşaAllah bebek rahatsız olmaz, uyurken de kendimi yönetemem kii çok da şeyapmamak lazım bence... 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar