Sorum var Yemek yeme sorunsalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye taş tarafından oluşturulan Yemek yeme sorunsalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 351 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yemek yeme sorunsalı
Konbuyu başlatan Rukiye taş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar kızım 1 yaşına girdi ama artık yumurta yediremiyorum ne yapabilirim
1 yaştan sonra yeme alışkanlıkları damak tatları değişiyor canım üsteleme omlet pankek krep vb. şeylerle vermeye çalış bir süre sonra tekrar yemeye başlar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
1 yaştan sonra yeme alışkanlıkları damak tatları değişiyor canım üsteleme omlet pankek krep vb. şeylerle vermeye çalış bir süre sonra tekrar yemeye başlar
Katılıyorum buna yada mesela benim oğlum omleti asla sevmez ama ilk başya deli gibi uerdi şuan tek sevdiği haşlanmış yumurta oda sadece beyazımı çok sever yumurtaya dair. Diğer türşü mesela yemeği önüne koyarım o hem yer hem oynar o ara bende ona yediririm oda bana verir oynarak yiyor yemeği öyle yediği için karışmıyprum doyunca kendi kalkıyor

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank
Öyle yapıyorum canım sadece haşlanmış yumurta ve omlet tarzında yemiyor yoksa bir şikayetim yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Katılıyorum buna yada mesela benim oğlum omleti asla sevmez ama ilk başya deli gibi uerdi şuan tek sevdiği haşlanmış yumurta oda sadece beyazımı çok sever yumurtaya dair. Diğer türşü mesela yemeği önüne koyarım o hem yer hem oynar o ara bende ona yediririm oda bana verir oynarak yiyor yemeği öyle yediği için karışmıyprum doyunca kendi kalkar bende özellikle bizimle birlikte yemek yemesi için dikkat ediyorum bizim yediğimizi görünce daha bı iştahla yiyor bı sure yumurtaya ara verip daha sonra tekrar deneyeyim o zaman

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öyle yapıyorum canım sadece haşlanmış yumurta ve omlet tarzında yemiyor yoksa bir şikayetim yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen canım birde kahvaltısa ona özel bir tabak ayarla yanına çatal koy isterse onunla yesin isterse eli ile yumurtayı da öyle yap el ile yemeği de çok seviyorlar çünkü

Tüm sayfalar yüklendi.