Yenidoğan da gaz problemi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynoo tarafından oluşturulan Yenidoğan da gaz problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 892 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yenidoğan da gaz problemi
Konbuyu başlatan Zeynoo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çocuklarm benim herşeyim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Nurse harveys gaz damlasını tavsiye ederim canım karnına da yavaş yavaş masaj yap hareketleri de var nette bulabilirsin nasıl yapıldığına dair emdikten sonra da gazını çıkarmayı ihmal etme

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Nurse harveys gaz damlasını tavsiye ederim canım karnına da yavaş yavaş masaj yap hareketleri de var nette bulabilirsin nasıl yapıldığına dair emdikten sonra da gazını çıkarmayı ihmal etme
Biagia diye gaz damlamiz var emdikten sonra da gazını çıkarıyorum ama

Mukaddes

Kayıtlı Üye
rank
Cnm kolik bebek ise yapacak pek bşey yok.gaz damlası masaj ve kimyon çayı rezene bunlar rahatlatıyor ama kesinlikle bitmiyor.benim oglan kolik bebekti ve bitmiyordu yani hiç bir şekilde.4 aylık olduğun da şükür demiştim artık

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Deneyimli annisler yenidogan bebisimde gaz problemi var napabilirim?
Bende rezene çayı içiyorum baya bi rahatlayıyo bir de sabah akşam yemekten sonra maden suyu içiyorum yediklerimin gazını alsın diye onunda faydasını gördüm kızıma da çok sıkıştığında kimyon veriyorum arkasından emziyorum gazını rahat çıkarıyo bi kaç kişiye söyledim bunları faydasını gördüler sende deneyebilirsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende rezene çayı içiyorum baya bi rahatlayıyo bir de sabah akşam yemekten sonra maden suyu içiyorum yediklerimin gazını alsın diye onunda faydasını gördüm kızıma da çok sıkıştığında kimyon veriyorum arkasından emziyorum gazını rahat çıkarıyo bi kaç kişiye söyledim bunları faydasını gördüler sende deneyebilirsin
Rezene çayını bebeğe verme konusunda dr danıştım verme beyin gelişimini etkiliyor dedi ilaç önerdi vermek istemediğimden sadece kimyon veriyorum

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rezene çayını bebeğe verme konusunda dr danıştım verme beyin gelişimini etkiliyor dedi ilaç önerdi vermek istemediğimden sadece kimyon veriyorum
Tamamdjr kızlar suoersiniz

Tüm sayfalar yüklendi.