Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlişkinin 3 uncu günü ama belim ve ksiklarim çok ağrıyor yorgunluk ve halsizlik var artı mide bulantısı gebelik belirtisi mi yani yerleşme ağrısı mı çekiyorum ?
İlişkinin 3 uncu günü ama belim ve ksiklarim çok ağrıyor yorgunluk ve halsizlik var artı mide bulantısı gebelik belirtisi mi yani yerleşme ağrısı mı çekiyorum ?
Bu kadar kısa sürede olmaz? Psikolojik olarak bu belirtileri yaşıyorsun yerliwme nerdeyse 1 hafta sonra oluyor zaten ilişkiden sonra 5 gün içinde döllenme olursa oluyor sonra yerleşme başlıyor.
3 gün içinde gebe kalınmaz vardır birseyin doktora git gebe olan insanlar 3 gün içinde gebe kalmıyor hemen üzerinden Ay felan geçiyor adet gecikmesi yaşanırsa olurdun veyatda üstüne görürsün.