Sorum var yerleşme kanaması mı değil mi anlayamıyorum?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde marleysarfati tarafından oluşturulan yerleşme kanaması mı değil mi anlayamıyorum? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 716 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı yerleşme kanaması mı değil mi anlayamıyorum?
Konbuyu başlatan marleysarfati
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

marleysarfati

Kayıtlı Üye
rank
dün öğlen 4 gibi adet olduğumu düşündüm 3-4 damla civarı kan gibi geldi ama iç çamaşırım siyah olduğu için rengini tam olarak anlamadım, adetime daha 4 gün vardı bu arada. Sonra ğed değiştirdim koyu renkli geliyordu kahverengi ama öyle yerleşme kanaması gibi damla damla değil pedin 4te birini dolduracak kadar. Akşama doğru yine pedin 4te biri dolacak kadar açık kahverengi su kıvamında doluydu. Bu sabah yine koyu renkte aynı orandan biraz fazla vardı şimdi tekrar kontrol ettim 3-4 damla kırmızı kalanı kahverengi şeklinde doluydu tam olarak idrak edemedim yerleşme kanaması bu kadar gelmiyor herhalde tecrübeli olan bilgi verebilir mi? Bu arada normalde adetken peçeteyle sildiğimde peçete de hep yoğun kan olurdu bu sefer yoğun gelmiyor peçeteye leke gibi geliyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
dün öğlen 4 gibi adet olduğumu düşündüm 3-4 damla civarı kan gibi geldi ama iç çamaşırım siyah olduğu için rengini tam olarak anlamadım, adetime daha 4 gün vardı bu arada. Sonra ğed değiştirdim koyu renkli geliyordu kahverengi ama öyle yerleşme kanaması gibi damla damla değil pedin 4te birini dolduracak kadar. Akşama doğru yine pedin 4te biri dolacak kadar açık kahverengi su kıvamında doluydu. Bu sabah yine koyu renkte aynı orandan biraz fazla vardı şimdi tekrar kontrol ettim 3-4 damla kırmızı kalanı kahverengi şeklinde doluydu tam olarak idrak edemedim yerleşme kanaması bu kadar gelmiyor herhalde tecrübeli olan bilgi verebilir mi?
Canım bunu bilemeyiz regl gecikince test yapmalısın en kesin sonuç almak için kan verirsin.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
dün öğlen 4 gibi adet olduğumu düşündüm 3-4 damla civarı kan gibi geldi ama iç çamaşırım siyah olduğu için rengini tam olarak anlamadım, adetime daha 4 gün vardı bu arada. Sonra ğed değiştirdim koyu renkli geliyordu kahverengi ama öyle yerleşme kanaması gibi damla damla değil pedin 4te birini dolduracak kadar. Akşama doğru yine pedin 4te biri dolacak kadar açık kahverengi su kıvamında doluydu. Bu sabah yine koyu renkte aynı orandan biraz fazla vardı şimdi tekrar kontrol ettim 3-4 damla kırmızı kalanı kahverengi şeklinde doluydu tam olarak idrak edemedim yerleşme kanaması bu kadar gelmiyor herhalde tecrübeli olan bilgi verebilir mi? Bu arada normalde adetken peçeteyle sildiğimde peçete de hep yoğun kan olurdu bu sefer yoğun gelmiyor peçeteye leke gibi geliyor
Yerleşmeden kaynaklı olabileceğini düşünmüyorum kuzum bence adetin sökülüyor ama kesin sonuç için kan testi vermeni öneririm

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
En net sonuç canım adetinin gecikmesini bekle ve gecikirse de ondan sonra kan testi vermen💜

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar