Yerleşme kanaması mı? FOTOĞRAF İCİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Kskdşemdşemdşeö tarafından oluşturulan Yerleşme kanaması mı? FOTOĞRAF İCİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 202 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Yerleşme kanaması mı? FOTOĞRAF İCİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM.
Konbuyu başlatan Kskdşemdşemdşeö
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Kskdşemdşemdşeö

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar herkese selam? Öncelikle Pcosum. Normalde regli tarihlerim ayın 28 i gibiydi geçen ay olmadım ve doktorum adet söktürücü verdi bu ay ayın 02.05.2026 tarihinde regl oldum ne zaman bittiğini hatırlamıyorum ama ayın 10 unda ilişki yaşadım herhangi bir içe bosalma durumu yok fakat zevk suyu ihtimali var ayın 22 sinde yani ilişkiden tam 10 gün sonra dün sabah beyaz oeynirimsi gibi akıntının içinde hafif kahvelik gördüm peceteyle sildiğim de de hafif lekelenme geldi normalde regl olacağımı düşünürüm fakat ped takma ihtiyacı duyarım bu ona ihtiyaç duyurmayan bir akıntı bazen geliyor bazen gelmiyor bugünde yine aynı şekil de dünün aksine daha koyu o akıntıyı tamamen kahvelikle kaplamış bir şekilde geldi. Sizce hormonal bir durum olabilir mi? Yoksa yerleşme kanaması olma şüphesi var mıdır. Doktora gideceğim fakat önden fikir almak istedim. Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, öncelikle PKO'lu olmanın ne demek olduğunu ve bu süreçte yaşanan belirsizlikleri çok iyi anlıyorum. Kafandaki soru işaretleri de çok normal. Anlattıklarına göre, yaşadığın durum yerleşme kanaması olabilir, ama hormonal bir dengesizlik de ihtimaller arasında.

Yerleşme kanaması genellikle adet döneminden birkaç gün önce, açık renkli ve lekelenme şeklinde olur. Senin tarif ettiğin gibi bazen beyaz akıntı içinde kahverengi lekelenme şeklinde de görülebilir. İlişkiden 10 gün sonra olması da yerleşme kanaması ihtimalini güçlendiriyor. Ancak, adet söktürücü kullanmış olman ve PKO'lu olman hormonal dalgalanmalara yol açmış olabilir. Bu da farklı türde lekelenmelere neden olabilir.

En sağlıklısı bir doktora görünmek olacak, zaten sen de bunu belirtmişsin. Doktorun yapacağı muayene ve gerekirse kan testiyle kesin sonucu öğrenebilirsin. İçini rahat tutmaya çalış ve stresten uzak dur. Hamilelik ihtimalini düşünmek seni heyecanlandırsa da, sonucunu öğrenene kadar kendini çok fazla kaptırmamaya çalış.

Umarım her şey gönlüne göre olur! Merakını giderecek güzel haberler alırsın. ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar herkese selam? Öncelikle Pcosum. Normalde regli tarihlerim ayın 28 i gibiydi geçen ay olmadım ve doktorum adet söktürücü verdi bu ay ayın 02.05.2026 tarihinde regl oldum ne zaman bittiğini hatırlamıyorum ama ayın 10 unda ilişki yaşadım herhangi bir içe bosalma durumu yok fakat zevk suyu ihtimali var ayın 22 sinde yani ilişkiden tam 10 gün sonra dün sabah beyaz oeynirimsi gibi akıntının içinde hafif kahvelik gördüm peceteyle sildiğim de de hafif lekelenme geldi normalde regl olacağımı düşünürüm fakat ped takma ihtiyacı duyarım bu ona ihtiyaç duyurmayan bir akıntı bazen geliyor bazen gelmiyor bugünde yine aynı şekil de dünün aksine daha koyu o akıntıyı tamamen kahvelikle kaplamış bir şekilde geldi. Sizce hormonal bir durum olabilir mi? Yoksa yerleşme kanaması olma şüphesi var mıdır. Doktora gideceğim fakat önden fikir almak istedim. Teşekkürler. Ekli dosyayı görüntüle 5790
Bunu bız bilemeyiz kı burda fotoğraf paylaşmak yasak hamıle ve hassas insanlar var lütfen daha dikkatli olun doktora gidin bunu bız bilemeyiz

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Arkadaşlar herkese selam? Öncelikle Pcosum. Normalde regli tarihlerim ayın 28 i gibiydi geçen ay olmadım ve doktorum adet söktürücü verdi bu ay ayın 02.05.2026 tarihinde regl oldum ne zaman bittiğini hatırlamıyorum ama ayın 10 unda ilişki yaşadım herhangi bir içe bosalma durumu yok fakat zevk suyu ihtimali var ayın 22 sinde yani ilişkiden tam 10 gün sonra dün sabah beyaz oeynirimsi gibi akıntının içinde hafif kahvelik gördüm peceteyle sildiğim de de hafif lekelenme geldi normalde regl olacağımı düşünürüm fakat ped takma ihtiyacı duyarım bu ona ihtiyaç duyurmayan bir akıntı bazen geliyor bazen gelmiyor bugünde yine aynı şekil de dünün aksine daha koyu o akıntıyı tamamen kahvelikle kaplamış bir şekilde geldi. Sizce hormonal bir durum olabilir mi? Yoksa yerleşme kanaması olma şüphesi var mıdır. Doktora gideceğim fakat önden fikir almak istedim. Teşekkürler. Ekli dosyayı görüntüle 5790
Bakın burda defalarca söyledim post açtım ve postu bilerek sabitledim lütfen ama lütfen fotoğraf paylaşmayın😐
Biz bilemeyiz doktora danıss
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadaşlar herkese selam? Öncelikle Pcosum. Normalde regli tarihlerim ayın 28 i gibiydi geçen ay olmadım ve doktorum adet söktürücü verdi bu ay ayın 02.05.2026 tarihinde regl oldum ne zaman bittiğini hatırlamıyorum ama ayın 10 unda ilişki yaşadım herhangi bir içe bosalma durumu yok fakat zevk suyu ihtimali var ayın 22 sinde yani ilişkiden tam 10 gün sonra dün sabah beyaz oeynirimsi gibi akıntının içinde hafif kahvelik gördüm peceteyle sildiğim de de hafif lekelenme geldi normalde regl olacağımı düşünürüm fakat ped takma ihtiyacı duyarım bu ona ihtiyaç duyurmayan bir akıntı bazen geliyor bazen gelmiyor bugünde yine aynı şekil de dünün aksine daha koyu o akıntıyı tamamen kahvelikle kaplamış bir şekilde geldi. Sizce hormonal bir durum olabilir mi? Yoksa yerleşme kanaması olma şüphesi var mıdır. Doktora gideceğim fakat önden fikir almak istedim. Teşekkürler.

Bunu bız bilemeyiz kı burda fotoğraf paylaşmak yasak hamıle ve hassas insanlar var lütfen daha dikkatli olun doktora gidin bunu bız bilemeyiz
Rukiş anlamıyorlar ki biz burda eşek başıyız post açıp fotoğraf paylaşımı yapmayın boşuna diyoruz valla görür görmez migdem kalktı ya
Kusura bakma ama fotoğrafı kaldırmak zorunda kaldım dediğim gibi biz bilemeyiz hastaneye görünmek en iyisi

Son düzenleme:

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bakın burda defalarca söyledim post açtım ve postu bilerek sabitledim lütfen ama lütfen fotoğraf paylaşmayın😐
Biz bilemeyiz doktora danıss
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rukiş anlamıyorlar ki biz burda eşek başıyız post açıp fotoğraf paylaşımı yapmayın boşuna diyoruz valla görür görmez migdem kalktı ya
Kusura bakma ama fotoğrafı kaldırmak zorunda kaldım dediğim gibi biz bilemeyiz hastaneye görünmek en iyisi
Doğru söylüyor dün cnm yok estağfurullah sizden önce görüp uyarıyorum kı etkilenmeyin diye cnm düşüncesi z ınsanlar işte

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Resim paylaşmak yasaktır buraya atmak yerine hastaneye gidebilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.