Yerleşme kanaması reglim de gecikti acilllll

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde zuhalll tarafından oluşturulan Yerleşme kanaması reglim de gecikti acilllll başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 159 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Yerleşme kanaması reglim de gecikti acilllll
Konbuyu başlatan zuhalll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜
Z

zuhalll

Guest
kızlar reglim 13 gün falan gecikti ve dün pedi doldurmayacak kadar yani çok az kahverengi akıntı geldi bitti bugünde çok az geldi bitti daha gelmedi sizce yerleşme kanaması mı? kasıklarımda da hafif ağrılar hissediyorum test alıp yapsam sonuç verir mi yoksa biraz daha beklemeli miyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

kızlar reglim 13 gün falan gecikti ve dün pedi doldurmayacak kadar yani çok az kahverengi akıntı geldi bitti bugünde çok az geldi bitti daha gelmedi sizce yerleşme kanaması mı? kasıklarımda da hafif ağrılar hissediyorum test alıp yapsam sonuç verir mi yoksa biraz daha beklemeli miyim
Regl 13 gün gecikmişse çoktan testte çıkması lazım tabi düzenli adet görüyorsanız

Son düzenleme:

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Regl 13 gün gecikmişse çoktan testte çıkması lazım tabi düzenli adet görüyorsanız
Aynen aynen sana katılıyorum kendi sesine kulak ver milleti yormadığın için alkış sana 👏😃😃

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar