Sorum var Yeşil göz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Yeşil göz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 826 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeşil göz
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar kızımın yeşill gözleri var deyişicekmi yoksa öylemi kalıcak? 3 ay 15 günlük
Şahsen değişiyor canım kayranın ilk simsiyahtı sonradan maviye döner gibi oldu şuan o kadar değişik bir göz rengi var ki ilk bakan mavi sanıyor detaylı bakınca ilginç bir göz rengi var diyorlar ama öyle ortası ela gibi ama bal rengimede benziyor kenara doğru da mavimsi halka işe çevrili 😂😂. Babasının da öyle hoş ona benziyoe sanırım

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım benim ela eşimin kahve rengi hatta bu bebek nasıl bizde çıktı diye biz kendimizi sorguladik oğlum var o esmer kahve siyah gibi gözleri ama kızım sarışın mavi gözlü 🤭🤭🤭🤣🤣🤣
MaşAllah Subhənallah Allah korusun çoçuklarımızı ne güzel benim kızımda sarışın gözleri yeşil, benim de eşiminde gözleri kahve rengi kızımın gözlerinin deyişmesini istemiyom Allaha dua ediyom☺️🤲

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
MaşAllah Subhənallah Allah korusun çoçuklarımızı ne güzel benim kızımda sarışın gözleri yeşil, benim de eşiminde gözleri kahve rengi kızımın gözlerinin deyişmesini istemiyom Allaha dua ediyom☺️🤲
Amin kuzum amin Rabbim evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın ♥️🙏🤲 gönlündeki olur inşallah kuzu kaç aylık şuan

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Şahsen değişiyor canım kayranın ilk simsiyahtı sonradan maviye döner gibi oldu şuan o kadar değişik bir göz rengi var ki ilk bakan mavi sanıyor detaylı bakınca ilginç bir göz rengi var diyorlar ama öyle ortası ela gibi ama bal rengimede benziyor kenara doğru da mavimsi halka işe çevrili 😂😂. Babasının da öyle hoş ona benziyoe sanırım
Maşallah subhenallah. Canm çok iyi deyişken közleri var bebeyinin😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin kuzum amin Rabbim evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın ♥️🙏🤲 gönlündeki olur inşallah kuzu kaç aylık şuan
3 ay 15 günlük

Tüm sayfalar yüklendi.