Yine ben

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Yine ben başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 756 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Yine ben
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba dün doktora gitmisdim ya ondan dönünce kahverengi gekdi akıntı sonra gelmedi progesteron iciyrm doktr beş hafta beş günlük dedi haftaya gel kalp atışlarına nakalm dedi çok korkyrm bidaha gekirmi leeke bndan onfe iki kurtajim var boş gebelik den

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba dün doktora gitmisdim ya ondan dönünce kahverengi gekdi akıntı sonra gelmedi progesteron iciyrm doktr beş hafta beş günlük dedi haftaya gel kalp atışlarına nakalm dedi çok korkyrm bidaha gekirmi leeke bndan onfe iki kurtajim var boş gebelik den
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. Kendini yorma bol bol istirahat et ilacını da düzgün kullanırsan bı sorun olmaz inşallah 🙏 sağlıkla kucağına alırsın inşallah🙏

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Gecmis olsun cnm

Tüm sayfalar yüklendi.