Yine ben 🤗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Oya nızam tarafından oluşturulan Yine ben 🤗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 501 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine ben 🤗
Konbuyu başlatan Oya nızam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Kızlar bırsey sorucam bebegım aventin emziğını emiyor bılıyorsunuz düz bi emzik ama cogu kısı bana damaklı olan emzik ver dıyo sızce vermelımıyım yada ne işe yarar damak için
Benim bebeğim de avent emzik emiyor diğerini tutmuyor. Neden diğerini vermen gerekiyormuş ne fark eder ? Bebek neyi tuttuysa onu veriyoruz işte 😂

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bırsey sorucam bebegım aventin emziğını emiyor bılıyorsunuz düz bi emzik ama cogu kısı bana damaklı olan emzik ver dıyo sızce vermelımıyım yada ne işe yarar damak için
Hangisini emerse onu ver, benim kızım daha 2 gün oldu emzik tutalı normalde almıyordu e bebekten almıştım 2 buçuk aylık alıştık şimdi ☺️ kimseyi dinleme boşver

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Vallha kuzum bende aventi ki aldim wee bayb aldim birde şoka gelmişti 2 li emzik bebeneonun benim akıllı minnak kızım ne aventti emiyor ne de we baby kini beğendi emiyor vallha onuda bırakmıyor aventi vermeye çalışyorum almıyor boşver bebeğin neyi emmek istiyosa onu emsin kimseye kulak asma 🥰🤲 bebek konsunda boş geyik muhabbeti yapan çok oluyor malesed🙄

Tüm sayfalar yüklendi.