Yine düştüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Yine düştüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,039 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine düştüm
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız oglumun başını yıkadım banyoda çıktım parkede ayagım kaydı ama kötü düşmemesi dizlerimin üzerine düştüm birşey olurmu ya

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Velinin karnının üzerine düşmedikce aşırı ağrı kanama vs. Yoksa bişey olmaz dikkatli olmamda fayda var 💐
Dizletşmi feda ettim karnıma bile olmadı ama korktum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dizletşmi feda ettim karnıma bile olmadı ama korktum
Eşim duysa ölürüz beni geçende merdivenlerden düştüm

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız oglumun başını yıkadım banyoda çıktım parkede ayagım kaydı ama kötü düşmemesi dizlerimin üzerine düştüm birşey olurmu ya
Canim geçmiş olsun geçende dusmustun sen dikkat et bacim kendine bebek kaç haftalikti harekeketlerini takip et uzat ayaklarını dinlen sancı kanama falan yoksa korkma insallah bişey in yoktur kuzum

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Aman kuzum dikkatli olalım valla RABBIM korusun insallah bişey yoktur gerçi karnının üzerine falan dusmemissin bişey olmamıştır bende 31 haftalikken merdivenlerden düşmüştüm dizlerimin üzerine çok şükür bişey olmadi
Benim oglan diyor babama seni diyecem annem düştü diye tehdit ediyor veni😂😂😂çok şiddetli degil geçen gibi dizlerim sagolsun çarşamba günü kontrole gidecem bakalım bi

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim oglan diyor babama seni diyecem annem düştü diye tehdit ediyor veni😂😂😂çok şiddetli degil geçen gibi dizlerim sagolsun çarşamba günü kontrole gidecem bakalım bi
Ahhh bu cocuklar yokmu valla şeytana pabucunu ters giydirir cinsten geçen koydeyiz kaynanamgilde yemek yiyoz başka yabancı kişiler de var yemekte benim büyük kiz herkesin içinde bu annemin 5 inci hamileliği dedi herkes bakiyo sus kiz falan dedim daha usteliyo daha önce bir düşük yapmıştım aklında kalmış çocuk iste susmasi gerektiği yerde herşeyi ulu orta deyiveriyo

Tüm sayfalar yüklendi.