Yoğun kanama

• Konbuyu başlatan Aysgldgs
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysgldgs tarafından oluşturulan Yoğun kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,486 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoğun kanama
Konbuyu başlatan Aysgldgs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23
A

Aysgldgs

Guest
Bayanlar 8 haftalik hamileyim benim biraz once cok yogun bi kanamam geldi ve bununla beraber buyuk bir pıhtı düştü. Ama agrim vs hic biseyim yok simdide kanamam hafifte olsa devam ediyor düşük gerceklesmismidir korkudan doktora gidemiyorum düstü dicek diye :(

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Bayanlar 8 haftalik hamileyim benim biraz once cok yogun bi kanamam geldi ve bununla beraber buyuk bir pıhtı düştü. Ama agrim vs hic biseyim yok simdide kanamam hafifte olsa devam ediyor düşük gerceklesmismidir korkudan doktora gidemiyorum düstü dicek diye :(
Vakit kaybetmeden dr a gitmelisin. Düştü diyecek diye gitmeye korkuyorsun belki şu an düşük yapıyorsun belki müdahale ile engelleyecekler ama sen gitmediğin için geç kalıyor olabilirsin. Lütfen hemen hastaneye git. Buraya da son durumunu yaz lütfen olur mu?

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ne yaptın doktora gittin mi

Aysgldgs

Kayıtlı Üye
rank
Vakit kaybetmeden dr a gitmelisin. Düştü diyecek diye gitmeye korkuyorsun belki şu an düşük yapıyorsun belki müdahale ile engelleyecekler ama sen gitmediğin için geç kalıyor olabilirsin. Lütfen hemen hastaneye git. Buraya da son durumunu yaz lütfen olur mu?
Sabahtan beri hastanedeydim canim cok sükür bisey yokmus bebegimde kalp atislarini falan gordum ufak bi yara varmis tehlikesi varmista allahin izniyle insallah bunuda atlatiriz

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun

Tüm sayfalar yüklendi.