Sorum var Yorgun yüreğim

• Konbuyu başlatan Yorgun yüreğim
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yorgun yüreğim tarafından oluşturulan Yorgun yüreğim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 211 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yorgun yüreğim
Konbuyu başlatan Yorgun yüreğim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 çocuk Annesi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Çok yorgunum bedenen ruhen Allah canımı alsa da kurtulsam ölüyorum anne ölüyorum kimse görmüyor
Bu şekil konuşmak Allah'a şirk koşmaktır. Sakin ol ilk önce ne yaşadın bilmiyorum ama kendinden bqska kimseye birşey olmaz daraldin mi aç Kur'an'ı Kerim'i oku dua dinle namaz kıl Rabbine yönel bak nasıl içine refahlik vericektir. Kendi ilacın kendi doktorun kendin ol

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok yorgunum bedenen ruhen Allah canımı alsa da kurtulsam ölüyorum anne Oo kimse görmüyor
Canım ne oldugunu acıklarsın daha ıyı telkın edebılır,hayatta herkes bı sekılde ımtıhan oluyo,ölümden baska herseyın caresı vardır ,Allah ınsanı evladı ve saglıgıyla sınamasın gerısı hallolur dıye dusunuyorm kımsen yoksa bıle Allah var, konusacagın kımse yoksa buraya dok ıcını konustukca ınsan rahatlıyor,ben yapıyorum bazen gercekten ıyı gelıyo

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar