Zaman gecmiyor mu sanki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selda mas tarafından oluşturulan Zaman gecmiyor mu sanki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 506 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zaman gecmiyor mu sanki
Konbuyu başlatan Selda mas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar zaman geçmiyor mu yani ne bileyim yavaşladı durdu biraz oğlumla etkinlik yapıyoruz oyun oynuyoruz çokta yorucu yoruluyorum gün bitmiyor gibi ya da zorlandigim için 4 yaşında ve pandemiden okula göndermedim evde de bunaliyor yetmeye çalışırken de ben yoruluyorum galiba

melolem

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar zaman geçmiyor mu yani ne bileyim yavaşladı durdu biraz oğlumla etkinlik yapıyoruz oyun oynuyoruz çokta yorucu yoruluyorum gün bitmiyor gibi ya da zorlandigim için 4 yaşında ve pandemiden okula göndermedim evde de bunaliyor yetmeye çalışırken de ben yoruluyorum galiba
aynı durumdayız kreşe gidiyodu hastalandı evdeyz ayy etknlk iki dk sürüyor bitiyor cok ilgilenince de cocuk hic kendi kendne oynamıyor derken bide bana bulaştı bir de karnmdaki Allah fedakar annlrn yardmcısı olsun

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
aynı durumdayız kreşe gidiyodu hastalandı evdeyz ayy etknlk iki dk sürüyor bitiyor cok ilgilenince de cocuk hic kendi kendne oynamıyor derken bide bana bulaştı bir de karnmdaki Allah fedakar annlrn yardmcısı olsun
Sırf okula hastalık getirir vs diye yollamadim hiç evde herşeyiyle ilgileniyorum Allah korusun da hastalıktan ne diyelim sıkılmaya devam bide sürekli oyun istiyor oyun bitince sıkıldım anne diye sürekli konuşuyor durum vahim 🧐

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Şuan çoğu anne aynı şeylerden şikayetçi şu illet bi bitse

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bitsede kurtulsak kafamız rahat etse
Bir de çocuğu okula gidenlerin vay haline maskesini açtı mı biri dokundu mu milrop aldı mı elini yıkadımı. Ay ablam kızını okula yolladı bu sene ama resmen bir sefillik var evde şu meret mahfetti bizi hem ekonomimizi hem insanların psikolojisini.

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Bir de çocuğu okula gidenlerin vay haline maskesini açtı mı biri dokundu mu milrop aldı mı elini yıkadımı. Ay ablam kızını okula yolladı bu sene ama resmen bir sefillik var evde şu meret mahfetti bizi hem ekonomimizi hem insanların psikolojisini.
Öyle cnm ablam ve abimin çocukları okula gidiyor mesela gorusmesen olmuyo doğuma 3 ay var gelmeyin diyemiyorum mesela bizide tedirgin ediyor her şekilde 😶

Tüm sayfalar yüklendi.