Zaman kecmiyor☹

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Zaman kecmiyor☹ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 977 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zaman kecmiyor☹
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Bende aynı haftadayim.yuruyus yap ben ne kadar oturuyorsan o kadar belim ağrıyor ayaklaririm şişiyor tek iyi gelen şey yürümek
Eh canim ben yurd disinda yawiyorum esim tek izin vermiyo gezmeme kendi calisiyo o ýüzden bende hep evdeyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçer kuzum bak bizim 40 bile çıktı
Dogdukdan sora zaman daha hizli keciyo sanki🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 31+2 zaman kecmek bilmiyo🥲kendimi 10 yilik.hamile.gibi his ediyorum.bacaklarim şişmiş uyku yok kendimi duşmuş gibi hiss ediyorum
Bana da 25. Haftaya kadar ne güzel geçiyordu 26+6 olduk sanki aylardır 26. Haftada takılı kaldım gibi hissediyorum 😂😂 bir 27 olamadım djye

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 31+2 zaman kecmek bilmiyo🥲kendimi 10 yilik.hamile.gibi his ediyorum.bacaklarim şişmiş uyku yok kendimi duşmuş gibi hiss ediyorum
Aynı hisleri paylaşıyoruz canım yatsam yatamıyorum otursam oturamiyorum kaburgam batıyor Saba 6 da uyanıyorum Allah tan tüm işlerimi hallediyorum son günlerim dışarıda ne işim varsa her güne yaydim yürüyüş yapıyorum her gün doktor beni korkuttu ama yine de kendi işimi kendim yapıyorum canım İnan zaman durdu sanki günler geçmiyor 38+5
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende aynı haftadayim.yuruyus yap ben ne kadar oturuyorsan o kadar belim ağrıyor ayaklaririm şişiyor tek iyi gelen şey yürümek
Kesinlikle katılıyorum canım ben her gün yürüyorum 1elmek bile alsam yürüyüp yapıyorum bahane yapiyorum kendime çıkıyorum dışarı

Tüm sayfalar yüklendi.