Zemzem ve hurma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mlk6 tarafından oluşturulan Zemzem ve hurma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,141 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zemzem ve hurma
Konbuyu başlatan Mlk6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yenı dogan bebege zemzem suyu çay kaşığı bırde hurmanın sıvı olan kısmını anne çiğneyip bebeğe veriyormuş suyunu. Peygamber efendimiz hz. Ali dogunca ve torunlarına yapmış bunu sünnet diyorlar duydunuz mu?

Züleyha

Kayıtlı Üye
rank
Evet dinimiz de bu var . Buna tahnik denilir. Yaşanılan dönemdeki büyüklerin ısırdığı bi hurma olabilir. Yada ahlakı çok güzel olan birinin ısırdığı bi hurma. Bereket niyetiyle çocuğun ağzına sürülür ki. Ahlakı onun gibi olsun diye. Yoksa annenin çiğnediği hurma değil yani.

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
Evet dinimiz de bu var . Buna tahnik denilir. Yaşanılan dönemdeki büyüklerin ısırdığı bi hurma olabilir. Yada ahlakı çok güzel olan birinin ısırdığı bi hurma. Bereket niyetiyle çocuğun ağzına sürülür ki. Ahlakı onun gibi olsun diye. Yoksa annenin çiğnediği hurma değil yani.
Ahlakı güzeli nerden bulucaz😁 biz en iyisi zemzem suyunu kaşıkla içirelim.

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Ben cıgnedim verdim sonucta agzına girecek ahlakıma guvenıyorum 🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peygamber efendimiz s.a.v getırırlermıs bebekleri kimse onun guzel ahlaki gibi olamaz ama sunnet diye yaptım bende

Züleyha

Kayıtlı Üye
rank
Yani ne bileyim etrafinizda bi buyugunuzun annenizin arkadasinizin ya da ilim ehli birinin hoşuna gden bi huyu yok mu 🥰 çok şükür ki dünya da hâlâ salih insanlar da var

Ben cıgnedim verdim sonucta agzına girecek ahlakıma guvenıyorum 🤣

Peygamber efendimiz s.a.v getırırlermıs bebekleri kimse onun guzel ahlaki gibi olamaz ama sunnet diye yaptım bende
Tabiki Resulullah efendimiz gibi değil kimse ama maksat sünnet i işlemek ve çocuklar in ahlakının din büyüklerimizin ahlakıyla ahlaklanmasi. Tek derdimiz bu

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Yani ne bileyim etrafinizda bi buyugunuzun annenizin arkadasinizin ya da ilim ehli birinin hoşuna gden bi huyu yok mu 🥰 çok şükür ki dünya da hâlâ salih insanlar da var

Tabiki Resulullah efendimiz gibi değil kimse ama maksat sünnet i işlemek ve çocuklar in ahlakının din büyüklerimizin ahlakıyla ahlaklanmasi. Tek derdimiz bu
İnsallah ahlaklı hayırlısı evlatlar olurlar canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar