Hepimiz aynı sıralardan geçtik böyle de devam eder maalesef eşim de abarttığımı söylerdi doktor kontrollerine beraber gittik hamileliğim riskliydi her doktor alalım falan diyordu ben hep o odadan ağlayarak çıkıyordum eşime anlatıyordum kağıda bakıyordu yapılan testlere bakıyordu öyle öyle anladı ne kadar sıkıntılı olduğunu sen de beraberinde götür mümkünse doktor ona hormonların etkisini küçük çocuklara anlatır gibi anlatsın anca o zaman anlar eminimBiri ile paylaşmazsam patliycam ki çevremde konusabilicegim kimsede yok.. kizlar kendimden şüphe eder oldum yani hamilelikten çok hassaslaştim 1 haftadır herşeye göz yaşı döküyorum ama elimde değil ruh halim cok dalgalı eşimle sabah sabah tartıştık ben abartıyormuşum hiç bir hamile böyle yapmažmis akşam banyoda aglarken gördü ben ondan birşeyler gizliyormusum ama sır gibiymişim bu gidişle birbirimizden soguycakmisiz birde nedense eşimi bile görmek istemiyorum bir haftadır belki ona haksızlık yapıyorum bu duygu değişimleri ile ama inanın elimde değil ben bile kendimi taniyamiyorum ama sabah bayağı üzdü kırdı beni kelimeleri ile sonra işe gitti ve ben hırsımdan girdim temizlik yaptım. bütün evi kaldırdım sinirimden nasıl hızlı ve hırslı temizlik yaptıysam sol kasık baskı yapıyor çok ve karnım da aynı şekilde... Çok uzun oldu kusura bakmayın ama birine içimi dökmem gerekti.