Merhaba kızlar bu mesajı yazarken gözyaşları için de yazıyorum Dayanamıyorum artık Affedersiniz birkaç gün önce lekelenmem vardı Ben de bugün lekelenmem olmayınca gusül abdesti alma gereği duydum Bugün pazar olduğu için Eşim de evdeydi Bizim banyo küçük olduğu için biz banyo kapısını örtmüyoruz işim sürekli banyonun kapısına gidip gelip bana bakıyordu bana da dedi ki sen ne abdesti alıyorsun Ben de dedim ki gusül abdesti alıyorum Her neyse çıktıktan sonra banyodan Hem hastayım diyorsun hem de gusül abdesti alıyorsun sen ne ara cünüp et oldun dedi Ben de dedim ki sen ne diyorsun dedim Dedim iki gündür lekelenmem olmadığı için dedim ben de gusül abdesti alma gereği duydum Yani sürekli bana şüpheyle yaklaşıyor inşaat işinde çalışıyor meğersem işi erken biteceği gün bana söylemedi Ben de oğlumla evde oturuyorum pat diye birisi içeri girdi tabii ki de korktum Ben eşim Bu saatte eve gelmez yani işi erken bitecek yani sürekli bir baskı yapmak istiyor Sürekli benden şüphe duyuyor Yani artık Kaldıramıyorum y