Kozlar ben 6 senelik evliyim iki oğlum var biri 5 yaşında biri 3 aylık. Eşim çok ilgisiz. İşten gelir, yemek yerken TV açıp yer, sohbet etmeme izin vermez, sonrada TV karşısında uyuyakalır. Uyanırsa çay içerken yine TV. Yatakta telefon. Cinsel hayat desen on günde bir. Evlendiğimizden beri bu şekilde. Kavga edince de ben seni seviyorum sadece gösteremiyorum diyor. Sevgiliyken çok ilgiliydi, 2014ten beri birlikteyiz. Şiirler yaşardı, sürekli mesaj atardı, farklı şehirlerdeydik. Şimdi çocuklarla da birlikte kendimi çok yalnız hissediyorum. O istediği gibi davransın ve ben bundan mutlu olayım, benim istediğim hiçbir şey olmasın, o istediği zaman istediğini yapsın istiyor. Ben surat asıncada kavga ediyor. Küstüm, bağırdım, güzelce anlattım, ben yapmaya çalıştım eksikleri, başkasının uyarmasını istedim, ağladım ama olmadı. Hiç biri işe yaramadı. Bana yardım edin lütfen. Boşanmak istiyorum ama ailem buna müsait bir aile değil ve çocuklar çok küçük. Eşimi seviyorum ama onun beni sevdiğine inanmıyorum.