Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğlum 11 Aylık Ama 8 Aylık Olarak Hesaplanıyor Prematüre Doğduğu İçin 7.800 Kilosu
Kuzum denerim bende sağlık ocağındaki ebeyi hiç beğenmiyorum mal gibi affedersin sinirlendim insan bilgi verir hep herşeyi ben soruyorum asi günlerini bile söylemiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayşem ben burdaki ebeyi hiç beğenmiyorum adam akıllı birşey demiyor bu ay kontrollerimiz var çocuk sağlığı doktoru kan vs kilo ölçümü yapacak 1.40 doğdu elimize verdiklerinde umutu 3 kiloydu
Kuzum denerim bende sağlık ocağındaki ebeyi hiç beğenmiyorum mal gibi affedersin sinirlendim insan bilgi verir hep herşeyi ben soruyorum asi günlerini bile söylemiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aa öyle saçmalık mı olurmuş aşı kartına yazmıyor mu ben bizimkinden çok memnunum aşıya 1 hafta kala bir arıyor bir de önceki gün arıyor yarın aşı var diye ulaşamazsa mesaj atıyor kartı eksiksiz dolduruyor abla gibi tavsiyeleri zaten Allah razı olsun
Aa öyle saçmalık mı olurmuş aşı kartına yazmıyor mu ben bizimkinden çok memnunum aşıya 1 hafta kala bir arıyor bir de önceki gün arıyor yarın aşı var diye ulaşamazsa mesaj atıyor kartı eksiksiz dolduruyor abla gibi tavsiyeleri zaten Allah razı olsun
Yazmamış kuzum kendim gittim kavga ettim doktora da söyledim bunu fircaldi iyi bi sadece 1 yaşında gelecek 1 yaş aşısı var dedi Ankara'da öyle değildir hep ararlardi beni umut kuvezdeyken bile hemşiresi doktoru sürekli soruyorlardı durumunu