Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk birkaç ay böyle normal canım gazı vardır kulağı ağrıyordur karnı ağrıyordur bunlardan biri olabilir gazını çıkarıyor mu dikkat edin her emzirmeden sonra gazını çıkart memeyi reddetmesine bakma sen sürekli emzirmeye bak pes etme uykuya geçişte zorlanması da normal yeni doğan döneminde birkaç ay böyle oluyor canım geçecek sabırlı ol
4 ay atağı başlıyor canım 1 ay sürwr bu meme reddi uykusuzluk huysuzluk ara ara göğüsümü teklif et almıyorda zorlama biraz al oyna yeniden teklif et zamanla alacak emin ol hepimizi bu dönemden geçtik olabilciğince sabırlı olmalısın
Aynısını şu an ben de yaşıyorum benimki de 3,5 aylık gece bile bazen Zorluk çekiyor ama asla asla pes etmiyorum çünkü pes ettiğimi bırakır ağlaması geçince sakinleştirince tekrardan dönüyorum sen de öyle yap yoksa bırakırsa kötü olur hem senin için hem onun için