1 yaş

• Konbuyu başlatan Shshs
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Shshs tarafından oluşturulan 1 yaş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 943 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 1 yaş
Konbuyu başlatan Shshs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
S

Shshs

Guest
Yemek yemiyor 1 yaşında ve emmiyor 2 aydır ağzına hiç bişey sürmüyor eskiden hersy yerdi tombul bı bebekti çok üzülüyorum en azından sütümü içse onuda yapmıyor ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim kizlar

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yemek yemiyor 1 yaşında ve emmiyor 2 aydır ağzına hiç bişey sürmüyor eskiden hersy yerdi tombul bı bebekti çok üzülüyorum en azından sütümü içse onuda yapmıyor ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim kizlar
Emmiyorsa sütünü sağıp mama yapıp verebilirsin canım havala ısındı iyice bebeklerin iştahı kaçtı ya da azı dişlerini çıkaracaktır ondan da olur yoğurt filan yemiyor mu hiç

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Emmiyorsa sütünü sağıp mama yapıp verebilirsin canım havala ısındı iyice bebeklerin iştahı kaçtı ya da azı dişlerini çıkaracaktır ondan da olur yoğurt filan yemiyor mu hiç
Katılıyorum yada iştah kaybı çok uzun bir suredir var bir doktora görünmende fayda var canım hem iştah açıcı şurupta verirler duruma göre

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah daim etsin kuzum 🤲 ama sondaki üzgün işareti sevinç gözyaşı mı
Evet evett 😍😍 kuzenim vardı 14 yıllık evli kaç yıldır hep tüp benek yaptı hiç biri tutmadı 😍😍mutlu haberi bugun aldık tüp bebek tutmul kese var doktor 10 gün sonra gel kalp atışını dinyelim demiş mide bulantılar başlamış kraker filan yiyor onuj için o kadar mutlu oldum ki 🥺😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah bebeğin kalp atışını duyarlar diye dus ediyoruz 🤲🏻❤️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet evett 😍😍 kuzenim vardı 14 yıllık evli kaç yıldır hep tüp benek yaptı hiç biri tutmadı 😍😍mutlu haberi bugun aldık tüp bebek tutmul kese var doktor 10 gün sonra gel kalp atışını dinyelim demiş mide bulantılar başlamış kraker filan yiyor onuj için o kadar mutlu oldum ki 🥺😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah bebeğin kalp atışını duyarlar diye dus ediyoruz 🤲🏻❤️
Ayy inşallah kuzum ya🙏. Çok sevindim 😍🥰 Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.