Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bennnn, her hafta nerdeyse doktordayim bende çok paniğim cnm , hamileliğimde riskli olduğu oçin sıkı takipteyim yoksa ben ayda bi gidersem patlarım valla
Bennnn, her hafta nerdeyse doktordayim bende çok paniğim cnm , hamileliğimde riskli olduğu oçin sıkı takipteyim yoksa ben ayda bi gidersem patlarım valla
Ben evde kullanılan kalp atışlarını dinleme cihazından alacaktım arada dinlerim diye bebeğin organlarını ısıtıyor Muş yazıyordu vazgeçtim dedim zaten minicik bence rahat ol dua et Allah herşeyin hayırlısını versin
Ağrılar normal özellik le bel ağrısı bendede oluyo adet ağrısından da beter kanama lekem olmadığı sürece bende korkmuyorum sende panik olma kanaman leken olmadığı sürece normal 2 3haftaya bir git muayne ol
Çokta iyi değil cnm sonuçta hepsi manyetik aletler kalo atışını bile dinlemek sürekli iyi değil ben dr her ay gidince dinletiyor hoşuma gitmiyor bile korkuyorum Bisey olur diye bence en güzeli her ay düzenli bi sıkıntı olmadıkça tabi