Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11 haftalık gebeyim aşırı enfeksiyonum var ne yapmalıyım
Konbuyu başlatanNe yapmaliyim
Toplam 6 yorum
Başlangıç tarihi
Gebelik Takibim Konu Bilgileri
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın
@gebelikhamilelikannelik
Canım benimde ilk aylarda enfeksiyonum vardı bide benimki sürekli tekrarlayan bi enfeksiyondu doktor bana tek kullanımlık toz bi içecek verdi ondan sonra sürekli dikkat etmemi bide iç çamaşırımı temiz ve pamuklu kullanmamı söyledi geçen ay tahlil yaptırdım çok şükür bişey yoktu ha bide bol bol su iç dedi
Bol bol su için için çamaşıriniz sürekli kuru kalsın gerekirse gün içerisinde 4 5 kere iç çamaşırinizi değiştirin. Doktorunuzda ilaç yazacaktır muhakkak kullanın ihmale getirmeyin gecmis olsun
Canım ben şükür öyle Bi sıkıntı yaşamadım sanırım çok su tükettiğim için... Ama arkadaşlar zaten Bi kaç tanesini söylemiş bende sana bi tavsiyede bulunuyım hem sana hemde senin gibi bu dertten yakınanlara. Benim arkadaşım da seninle aynı durumdaydı tuvaletini yaparken yanmasından neredeyse artık wc ye çıkamaz olmuştu. Ona bitkisel kür yapan Bi abla sıcak su dolu küvete yada leğene oturup içine 1 çay bardağı sirke dökmesini onu da her gün tekrarlamısnı söylemişti. İnanmadı sirke geçirmez diye Bi kaç gün denedi baktı gerçekten faydası var hergün yaptı. Ve o dertten kurtuldu ilaçsız. Bi dene derim ama yine de istersen sirekenin zararı olur mu diye Bi araştır... Birde sarımsak tutmanın da faydası var diye biliyorum