....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,230 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll
M

Mini

Guest
Tabiki zor bi durum ama altin icin keske bu duruma gelmeseydinuz. Belki ihtiyaclari vardir gercekten. Yoksa neden huzur bozssunlar. Siz artik bi ailesiniz. Kendi ailen istese vermezmisin. Ben annemlere vermistim altinimi. Kayinbabam isteseydi onlara da verirdim bizim de cocuklarimiz olacak büyücekler iyi düsünseydin. Saglik huzur en önemlisi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
En iyisini yapmışsın güzelim sen, herkes hem kafasını dinler hemde hatasını anlar . bebeğini düşünmekle iyi yapmışsın
Düşünmek zorundayım yoruldum bı haftadir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olsun canım en azından ailen arkanda duruyor bide öyle düşün babası annesi arkasında durmayan çok insan var şanslısın o yüzden 😘
Çok şükür tabi cnm eşim iyi aslında ama annesi sürekli sözünde durmayan biri

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Düşünmek zorundayım yoruldum bı haftadir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok şükür tabi cnm eşim iyi aslında ama annesi sürekli sözünde durmayan biri
Doğrudur kuzum insan evlendiği kişiyi seçiyor ama aileyi secemiyor.
Bundan sonra huzur bulursun inslaah herkes aklını başına alır da

K

Kıdemli Anne

Guest
Dugunumuzde 40 adet ceyrek altin 10 yarim 5 bilezik takildi birde dugune gelen misafirlerden gelen paralar vardi bi sorun o kadar para pul noldu benimde haberim yok sanki bi ruyadaymisim🤷‍♀️ esimin dugun borclarini odeyemedikce bozdurduk guya birde evin tek oglu hersey gitti bir tek alyansim kaldi dugunden,eskiden cok kiziyordum esimin aileine ama simdi oyle degilim bana nasil anne baba olunmazi ogrettiler evladina nasil sahip cikilmazi ogrettiler ona gore degerleri var yanimda,kayinvalide cekinir benden,el gibi giderim el gibi gelirim evlerinden.10 yillik evliyim daha bir kez evini supurmuslugum bile yoktur misafir gibi davrandilar bende kendimi hep misafir gibi gordum oyle davrandim.esimin dugun borclari bitti ogrenim kredisinide odedik bitti sonra ne mi oldu evde aldik arabada aldik kayinbabam sagolsun ev icin 100 lira bile cikarip vermedi iyikide vermedi kendide isteyemez.Arkadasim sende eger para disinda esinle bi sorununuz yoksa evini barkini birakma sahip cik para icin gitti dedirtme kendine,inan bak ben ne borclar odemis biri olarak konusuyorum borc odeniyor esim agzini acinca aslan babam derdi inanki o da gordu yine sever sayar ama arkamda kimse yok iyiki okumus bi memur olabilmisim yoksa bunlar beni acimdan öldururmus der

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Dugunumuzde 40 adet ceyrek altin 10 yarim 5 bilezik takildi birde dugune gelen misafirlerden gelen paralar vardi bi sorun o kadar para pul noldu benimde haberim yok sanki bi ruyadaymisim🤷‍♀️ esimin dugun borclarini odeyemedikce bozdurduk guya birde evin tek oglu hersey gitti bir tek alyansim kaldi dugunden,eskiden cok kiziyordum esimin aileine ama simdi oyle degilim bana nasil anne baba olunmazi ogrettiler evladina nasil sahip cikilmazi ogrettiler ona gore degerleri var yanimda,kayinvalide cekinir benden,el gibi giderim el gibi gelirim evlerinden.10 yillik evliyim daha bir kez evini supurmuslugum bile yoktur misafir gibi davrandilar bende kendimi hep misafir gibi gordum oyle davrandim.esimin dugun borclari bitti ogrenim kredisinide odedik bitti sonra ne mi oldu evde aldik arabada aldik kayinbabam sagolsun ev icin 100 lira bile cikarip vermedi iyikide vermedi kendide isteyemez.Arkadasim sende eger para disinda esinle bi sorununuz yoksa evini barkini birakma sahip cik para icin gitti dedirtme kendine,inan bak ben ne borclar odemis biri olarak konusuyorum borc odeniyor esim agzini acinca aslan babam derdi inanki o da gordu yine sever sayar ama arkamda kimse yok iyiki okumus bi memur olabilmisim yoksa bunlar beni acimdan öldururmus der
Kendimi gördüm bir an , eşim ögrenim kredisi devam ediyor hala 🙈

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ne güzel demişsin

Tüm sayfalar yüklendi.