😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Poyraz tarafından oluşturulan 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,039 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 😞
Konbuyu başlatan Poyraz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Poyraz

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. Tez zamanda şifasını versin yavrunun tez zamanda sağ salim kavuştursun inşallah 🙏 dualarım seninle
Amin cnm inşll
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim şifa versin dualarım seninle kardeşim 😒
Amin cnm saoalasın

Sen necesen can ne deyir hekim?

Cann allah komey olsun balaca meleye kiyamam yaa ufff(((

Allah yardimcin olsun canim insallah tez vakitde iyileşir kovuşursun bebegne
Saol cnm amin inşll

Dualarım siznle kuzum rabbim yardimciniz olsun bol bol dua edecez 🤲🤲🤲
Amin cnm inşll

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dun dogum yaptım ama bebeğim yogum bakımda bagırsagının dısarda olmasından kaynaklı aldılar ilkten gobek fıtıgı denildi sonrasında bagırsak denildi küçük bir şeklide dısarda pazartesı yada salı amaeluyat olacak dua edin bol bol
Allah'ım bu mübarek günlerde bebeğine şifa versin tez vakitte atlatsin inşallah .

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dun dogum yaptım ama bebeğim yogum bakımda bagırsagının dısarda olmasından kaynaklı aldılar ilkten gobek fıtıgı denildi sonrasında bagırsak denildi küçük bir şeklide dısarda pazartesı yada salı amaeluyat olacak dua edin bol bol
Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine

Canım ilk önce gözün Aydın inşallah sağ salim ameliyattan çıkar evinize dönersiniz🌺

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sağı ismiyle şifa versin inşallah canım inşallah tez vakitte sağlıklı bı şekilde kavuşursun yavruna Rabbim evladını korusun çok çok geçmiş olsun dualarımız sizinle iyi haberlerini alırız inşallah canım 🤲🏻

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Rabb'im tez evel bebeğine şafi versin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım dualarım seninle

Tüm sayfalar yüklendi.