19 haftalık bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yekpare tarafından oluşturulan 19 haftalık bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,036 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 19 haftalık bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Yekpare
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yekpare

Yekpare

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım ilk bebekse zaten 20den sonra anca hissetmeye başlarsın kıpırtı gibi seğirme gibi hissedersin
2.ci gebeliğim ama çok fazla hissedemiyorum nedense ilk gebeliğim daha farklıydı sanki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

2.ci gebeliğim ama çok fazla hissedemiyorum nedense ilk gebeliğim daha farklıydı sanki
Halbuki ulturasonda hareketlerini görebiliyorum ama ben hissedemiyorum malesef

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
19 haftalık oldum bebeğin hareketlerini çok hissedemiyorum sizce normal mi
Benim 2.gebeliğim canım 17. Haftadan beri hissetmeye başladım şimdi 20 haftalık olduk. Gün icinde ayakta oldugum zamanlar bende pek hissedemıyorum. Ama bazen su içip tatlı bişeyler yiyorum 5 10 dk sırt üstü uzanıyorum karnımı okşayıp konuşuyorum o zamn hemen başlıyor kıpırdanmaya çok heyecanlı oluyor tepki veriyor sesime ☺️ daha kücük oldukları icin pek anlasılmıyor hareketleri ama Biraz daha buyuyunce uykudan bile uyandırır tekmeleri😄

Yekpare

Kayıtlı Üye
rank
Benim 2.gebeliğim canım 17. Haftadan beri hissetmeye başladım şimdi 20 haftalık olduk. Gün icinde ayakta oldugum zamanlar bende pek hissedemıyorum. Ama bazen su içip tatlı bişeyler yiyorum 5 10 dk sırt üstü uzanıyorum karnımı okşayıp konuşuyorum o zamn hemen başlıyor kıpırdanmaya çok heyecanlı oluyor tepki veriyor sesime ☺️ daha kücük oldukları icin pek anlasılmıyor hareketleri ama Biraz daha buyuyunce uykudan bile uyandırır tekmeleri😄
İlk oğlumda aynı anlattığınız şeyleri yaşıyordum ama bi oğlum çok sakin galiba pek cevap vermiyor bana☺️

İlk oğlumda aynı anlattığınız şeyleri yaşıyordum ama bi oğlum çok sakin galiba pek cevap vermiyor bana☺️
Her gebelik aynı olmuyormuş demekki onu anladım😊Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 2.evlâdım olduğu halde çok heyecanlıyım herbirinin yeri ayrı ☺☺️

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank

Halbuki ulturasonda hareketlerini görebiliyorum ama ben hissedemiyorum malesef
Normal canım anca anca belirginleşir hareketleri endişe edecek bir durum değil yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar