Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu hafta sonu memleketten kardeşim gelecek gelsin inslahhh artık birlikte yıkayip bütün hazırlıkları bitireyim diyorum 33+5 şuan 34 te hazırlayıp biteyim artik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu hafta sonu memleketten kardeşim gelecek gelsin inslahhh artık birlikte yıkayip bütün hazırlıkları bitireyim diyorum 33+5 şuan 34 te hazırlayıp biteyim artik
Dalinin sıvı derjani ve yumosu aldım ama zararlımı diyorsun
Ben çarşafları yıkayıp beşiğini hazırladım beşiğin üzerini kendi çarsafimla kapattım kuzum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 10. Haftasındasınız.
Embryo gelişimi tamamlanır. artık fetal dönem başlar. fetal dönemde organlar ve vücut hızlıca büyür ve
olgunlaşır. cilt hala yarı şeffaf görünümde ince kol ve bacaklar kıvrılabilir ve parmaklar belirgin olarak
görülür. bebeğimiz küçük mandalina kadar olur. rahim büyüklüğünüz greyfurt kadar olur. hafif kilo alımı başlar.
karın ve kalça bölgesi genişler. spora başlamak gerekir. en ideal yüzme ve yürüme. Bebeğinizin boyu yaklaşık 5.5 cm ağırlıgı 6 gr