1ay oldu 😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nupel karayel tarafından oluşturulan 1ay oldu 😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,248 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 1ay oldu 😭
Konbuyu başlatan Nupel karayel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nupel karayel

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 1ay oldu normal doğum yaptım dikislerim yarışı ilesti çok az var ama çok yanıyor sürekli pasuman yapıyorum kurutuyorum nzmn tamamen ilesicek bana bı söylesin hala doğru düzgün oturamiyorum çok kötü yaş😭😭😭😭

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım 40 a ıyılesmıs olması gerekiyor normal de bakabılıyorsa bi bak dikislerine intihapkanma enfeksiyon olmus ta olabılır doktora görün istersen tekrardan antibiyotik verir belkı

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 1ay oldu normal doğum yaptım dikislerim yarışı ilesti çok az var ama çok yanıyor sürekli pasuman yapıyorum kurutuyorum nzmn tamamen ilesicek bana bı söylesin hala doğru düzgün oturamiyorum çok kötü yaş😭😭😭😭
Ne cektin cnm sende hamilelik ayrı doğum ayrı dikiş ayrı 😔kırk çıkana kadar bekle bence olmadı doktora görün

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Ne cektin cnm sende hamilelik ayrı doğum ayrı dikiş ayrı 😔kırk çıkana kadar bekle bence olmadı doktora görün

Hiç sorma ya çok kötü bide üstelik gripte oldum çok kotuydum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcın olsun canım Cok zor oluyor dikiş yanması 😔🙏
He vla çok zorrr,

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun ya bende bilmem hiç sezeryan olunca demekki herkesin iğleşme süresi farklı

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ped pisik yapmış olabilir mi çünkü kusura bakma biraz dursun bende de yanma oluyor benimki daha yeni 13 günlük

Tüm sayfalar yüklendi.