1ay oldu 😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nupel karayel tarafından oluşturulan 1ay oldu 😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,248 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 1ay oldu 😭
Konbuyu başlatan Nupel karayel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nupel karayel

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Ilık duş al dikişleri biraz yumuşatıyor bir de dikişlerin düştüğünü nasıl anliyorsunuz ya benimkiler duruyor mu düştü mu bilmiyorum
İpleri görüyorum sürekli kotrol ediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani sadece göbeğinin orda dikiş oluyor tuvalet felan fazla sıkıntı olmuyır yani biraz daha kolay gibi
Benim 8santim acilmam vardı oyuzden direk normal doğum aldılar herkez dedi normal daha iyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani sadece göbeğinin orda dikiş oluyor tuvalet felan fazla sıkıntı olmuyır yani biraz daha kolay gibi
Benim 8santim acilmam vardı oyuzden direk normal doğum aldılar herkez dedi normal daha iyi
Ah canım benim çok zor ya gözümden yaş gelirdi benim
He vla h göğüs uclarim ağrıyor bı yandanda dikişler ben ağlıyordum resmen çok kötü

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 1ay oldu normal doğum yaptım dikislerim yarışı ilesti çok az var ama çok yanıyor sürekli pasuman yapıyorum kurutuyorum nzmn tamamen ilesicek bana bı söylesin hala doğru düzgün oturamiyorum çok kötü yaş😭😭😭😭
Benmde çok qec iylesmisti 3 ay olmasna raqmen iliskiye dahi qiremiyordm eşimle. 6 ayda düzen tutmustu Allah sabır wersin disikin yanında doqumun sancınin lafi bile olmaz benim açımdan 😖 bu qebeliqmde kesik ne olmaz insaAllah

Tüm sayfalar yüklendi.