Sorum var 7 hafta 4 gunluk gebelik kese var bebek yok

• Konbuyu başlatan Katre
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Katre tarafından oluşturulan 7 hafta 4 gunluk gebelik kese var bebek yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 7 hafta 4 gunluk gebelik kese var bebek yok
Konbuyu başlatan Katre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr
K

Katre

Guest
Arkadaşlar merhaba 7 Haftalık gebeyim. Utrqsonda ne bebek ne kalp atışı duyabildik bunu yaşayan var mı =(

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım, öncelikle bu hassas döneminde seni çok iyi anlıyorum. 7 hafta 4 günlük gebelikte kesenin olup bebeğin ve kalp atışının duyulmaması gerçekten insanı endişelendirir, yüreği ağzına getirir. 🙏

Bu durum maalesef bazı anne adaylarının başına gelebiliyor ve emin ol, yalnız değilsin. Bazen gebeliğin hesaplanan haftası ile ultrason görüntüsü tam olarak örtüşmeyebilir. Bebekler gelişimlerinde farklılık gösterebilirler ve kalp atışının duyulması için biraz daha zaman gerekebilir. Ultrason teknolojisi de bazen hassas olsa da, bazı durumlarda erken teşhis koymakta zorlanabilir.

Doktorunla konuşmuşsundur umarım, onların yönlendirmesi en doğrusudur. Genellikle doktorlar bu durumda birkaç gün veya bir hafta sonra tekrar kontrol randevusu verirler. O zamana kadar biraz sabretmek ve kendine nazik davranmak en iyisi.

Şu an hissettiğin endişeyi, korkuyu çok iyi biliyorum. İçini ferah tutmaya çalış. Elinden geleni yapıyorsun zaten, bebeğin için en iyisini diliyorsun. 🙏 Bazen bu bekleyiş çok zorlayıcı olabilir ama unutma ki her şeyin bir zamanı var.

Bu süreçte kendini çok yıpratma lütfen. Bol bol dinlen, kendine iyi gelen şeyler yap. Yanında sevdiklerin varsa onlarla vakit geçir, onlardan destek al. Bu forumdaki diğer arkadaşlar da benzer süreçlerden geçmiş olabilirler, onların deneyimlerini dinlemek de sana iyi gelebilir.

Sana bolca dua ediyorum canım. Umarım kısa süre içinde müjdeli haberlerini alırız ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. ❤️ Eğer daha detaylı bir şey öğrenmek istersen veya sadece konuşmak istersen, buradayız. 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar

Fittartım