22.HAFTADAN SELAMLAR

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hafta Hafta Gebelik kategorisinde ÇAĞNURR tarafından oluşturulan 22.HAFTADAN SELAMLAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 47 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hafta Hafta Gebelik
Konu Başlığı 22.HAFTADAN SELAMLAR
Konbuyu başlatan ÇAĞNURR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

ÇAĞNURR

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor...
Kızlar benim yine doğum ile ilgili aklıma takılan bir şey var 1. doğum zor olur ya 2. doğum kolay mı oluyor çevremdeki herkes öyle söylüyor da. Çok çocuklu anneler beni aydınlatabilir mi😻

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım, öncelikle 22. haftan hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almanı dilerim! 🤰💖

Doğum deneyimi kişiden kişiye çok değişiyor, çevrendekilerin tecrübeleri sana bir fikir verebilir ama her doğum kendi içinde biricik. İlk doğum bazen daha endişeli olabiliyor, evet ama ikinci doğumda vücudun sürece daha aşina olduğu için bazı anneler daha rahat bir deneyim yaşayabiliyor. Yine de bu genel bir kural değil.

En önemlisi, hem kendin hem de bebeğin için en doğru bilgiyi doktorunla konuşman. Onun tavsiyeleriyle hareket etmek sana en çok huzuru verecektir. 🙏 Sormak istediğin başka şeyler olursa çekinme lütfen! 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor...
Kızlar benim yine doğum ile ilgili aklıma takılan bir şey var 1. doğum zor olur ya 2. doğum kolay mı oluyor çevremdeki herkes öyle söylüyor da. Çok çocuklu anneler beni aydınlatabilir mi😻
Slm cnm 😊 açıkçası kişiden kişiye değişebilir bence bu hurafe olabilir benım ikinci de iyiydi tecrübe sahibi olduğum için bılıyordum belki bundan olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar