Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bayadir bebekten bakamiyordum doğum yapalı 5 ay olacak geçen ay ilk adetimi olmustum fakat bu ay olmadım 3 gün geçti korunuyoruz fakat insanın canı sıkılıyor bu durum normal mi benim gibi olan var mı
Kızlar bayadir bebekten bakamiyordum doğum yapalı 5 ay olacak geçen ay ilk adetimi olmustum fakat bu ay olmadım 3 gün geçti korunuyoruz fakat insanın canı sıkılıyor bu durum normal mi benim gibi olan var mı
Doğumdan sonra illaki düzensizlik olur ama eğer bikere adet görürsen ondan sonra hamile kalma şansın daha çok artıyor dikkat et derim çünkü doğumdan sonra aylarca adet olmasan sorun almaz ama Bi kere adet oldunmu işte ozan kalma olasılığı yüksek oluyor canım eğrki adet olursan buseferde sakın süte güvenme hamile kala bilirsin çünkü her insanda aynı şey olma beki bazılarında süt koruyor ola bilir ama bazılarında korumuyor