Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doktor damla veriyor pamukçuk icin canim oğlumda da çıkmıştı damla ise yaramadi ben karbonat li su yapıyordum gazli bezi parmagima dolayip batiriyordum suya sonra agiz icini yavaşça temizliyordum 4 günde buyuk olcude azalma olmuştu emmeye devam etmiş ti sende dene istersen bir su bardağı suya silme bir cay kaşığı karbonat
Doktor a götur canım Doktor kontrolü altında pamukçuk için ilaç kullanılır. Bir mantar enfeksiyonu olduğu için antimikotikli damlalar 7-10 gün süreyle bebeğe verilir. Annenin göğsünde de enfeksiyon varsa bebek için kullanılan mantar önleyici ilaçlar göğüs ucuna sürülebilir. İnternet te böyle yazıyor bence bugün ilk iş aile hekimi göster
Doktor damla veriyor pamukçuk icin canim oğlumda da çıkmıştı damla ise yaramadi ben karbonat li su yapıyordum gazli bezi parmagima dolayip batiriyordum suya sonra agiz icini yavaşça temizliyordum 4 günde buyuk olcude azalma olmuştu emmeye devam etmiş ti sende dene istersen bir su bardağı suya silme bir cay kaşığı karbonat
Canım sarı bir ilaç var ondan kullan eczaneye söylediğinde veriyorlar günde 5 defa iki günde geçiriyor her beslediğinde bir çay kaşığı su ver ağzı sütten durulansın benim sonra birdaha olmadı.