Prilam veriyorlar genelde bende 20 haftanın içindeyim hâlâ kullanıyorum ama bazı bünyeler kaldırmıyor serum da verebilirCanım ilk gebeligimdede böyleydim suandada aynı geçiyo yemek yapmaya calisiyorum kokuyo yerken 2 lokma alıyorum cıkariyorum hemen, halsizligimde çok fazla yarın doktora gidicem bulantı ilacı varmış bi danışıcam doktora sende bi danışsanmı doktoruna acaba bünyeye göremi bisey veriuolar acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Patates kabız yapabilir bende sadece onu yiyordum ama onla da olmuyor yanma için sade soda, yeşil elma filan dene alıyor.. benim uzansam da geçmiyor ilaçsız ama hiç kullanmak istemiyorum dua ederim canımYok hamilelikte zaten pek ilaç vermiyolar ilk gebelikte de yaşadigim icin doktora bu konuyu danişmadim açıkcasi.. yemek yiyemediğim icin ilaç bisey verir mi acaba
Benim midem yaniyo ayakta cok dursam midem bulaniyo afedersin kusmamak icin sürekli en az yarim saat 1 saat uzaniyorum mide bulantim öyle geciyo kusmamak icin sürekli uzaniyorum o şekilde hic kusmadim daha ama bisey yiyememek cok zorluyor patates haşlama yiyebiliyorum onu da midem yaniyo ayakta duramiyorum bütün kemiklerim ağriyo kalkip yapamiyorum dua edin inşallah
Benim midem yaniyo ayakta cok dursam midem bulaniyo afedersin kusmamak icin sürekli en az yarim saat 1 saat uzaniyorum mide bulantim öyle geciyo kusmamak icin sürekli uzaniyorum o şekilde hic kusmadim daha ama bisey yiyememek cok zorluyor patates haşlama yiyebiliyorum onu da midem yaniyo ayakta duramiyorum bütün kemiklerim ağriyo kalkip yapamiyorum dua edin inşallah
Inşaallah kardeşim dua edin inşallah