2 cmlik acilmam warmis????

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kudo Sedo Ela'M tarafından oluşturulan 2 cmlik acilmam warmis???? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,361 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 cmlik acilmam warmis????
Konbuyu başlatan Kudo Sedo Ela'M
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kudo Sedo Ela'M
A

Ayse_eslem34

Guest
Bnm ilkimde 2cm acilmm vardi 2 gün sonra nisanim geldi ertesi gün dogurdm merdvn fln çık acilmn ilerlesib

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
bugun doktora gittim muayene falan... neyse 2 santimlik acilmam warmis. bu 2. hamileligim sizce doguma ne zaman giderim.?? bu arada 39+6 gunluk hamileyim.
Her an doğum olabilir canım en az 3 cm olması gerekiyor diye biliyorum yatış olması için. Zamanında dolmuş istediği zaman gelsin bebiş sağlıkla alırsın kucağına inşallah 🙏☺️

Mustafamin annesi

Kayıtlı Üye
rank
aminnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

benimki 1 hafta once nisanim geldi. ara ara da sancilarim oluo. o yuzden sanki dogumum cok yakin gibi hissediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

benimki 1 hafta once nisanim geldi. ara ara da sancilarim oluo. o yuzden sanki dogumum cok yakin gibi hissediyorum
Canm beyaz akinti sapiskan dogum yakinmi anlamna gelio benmde sancm basladi kan su yk beyaz akinti ara ara gelio

Tüm sayfalar yüklendi.