2 hafta geriden geliyo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kamer tarafından oluşturulan 2 hafta geriden geliyo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,355 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 hafta geriden geliyo
Konbuyu başlatan Kamer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Kamer

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah canım benim. Korkma 2 hafta geri çok sıkıntılı degil. Dengelerin onu yediklerinle stres yapma canım benim. Ablamın ilk gebeligi o kadar sıkıntılıydı ki hatta, dowm sendromlu demişlerdi yigenim için ama süper zeka hiçbirşeyi yok.
Erken doğum olacak benimki mecbur bebegin eşi aşagıda oldugu için dogum kasılması olmasın diye kanama olursa 2miz içinde risk o yüzden kilo aldırmam lazım erken olsa da riski olmasın bebegin inşallah
Amin inşallah canım benim. Korkma 2 hafta geri çok sıkıntılı degil. Dengelerin onu yediklerinle stres yapma canım benim. Ablamın ilk gebeligi o kadar sıkıntılıydı ki hatta, dowm sendromlu demişlerdi yigenim için ama süper zeka hiçbirşeyi yok.

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Bebegim 2 hafta geriden geliyo ve erken doğum riski plasenta pervia var ne yapıcam şaşırdım doktor üniversite hastanesine sevk etti
Bende öyle oldu iki hafta geriden geliyor dedi erken doğum dedi 34 haftalıkken doğum yaptim suan iyiz sukur 15 günlük olduk çok şükür

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bebegim 2 hafta geriden geliyo ve erken doğum riski plasenta pervia var ne yapıcam şaşırdım doktor üniversite hastanesine sevk etti
Korkma cnm arkadaşlarımız bu durumu yaşadı şuan iyiler çok şükür sende sıkıntı yapma kendine Yemene içmene dikkat et bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🥰

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Erken doğum olacak benimki mecbur bebegin eşi aşagıda oldugu için dogum kasılması olmasın diye kanama olursa 2miz içinde risk o yüzden kilo aldırmam lazım erken olsa da riski olmasın bebegin inşallah
Dedigim gibi bol bol muz kaşar ye mandalina ye kuzucum. Kilo aldırcak o yediklerin etkisi olucak. Allahım Sag Salim Kucagına Almayı Nasip Etsin.

Tüm sayfalar yüklendi.