2 yaş aşoso

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan 2 yaş aşoso başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 632 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı 2 yaş aşoso
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler anneler doğa şubatta 2 yaşına girdi geçen hafta aşısını yaptırdım sonraki aşı için haziranda gel dedi aşı kartında da haziran yazıyor ama daha bir önceki aşısında da şubattakinin son olduğunu 4 yaşında görüşücez demişti acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diye düşündüm yok dün gibi aklımda hala bilgi verir misiniz gece gece uykum kaçtı 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aşoso ne ya 🤣🤣🤣🤣

Son düzenleme:

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
İyi geceler anneler doğa şubatta 2 yaşına girdi geçen hafta aşısını yaptırdım sonraki aşı için haziranda gel dedi aşı kartında da haziran yazıyor ama daha bir önceki aşısında da şubattakinin son olduğunu 4 yaşında görüşücez demişti acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diye düşündüm yok dün gibi aklımda hala bilgi verir misiniz gece gece uykum kaçtı 😅

Aşoso ne ya 🤣🤣🤣🤣
Bana 2,5 yaşında kontrolü var artık bir daha ki aşısı 4 yaşında demişti aşqosu 😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Aşoso ne ya 🤣🤣🤣🤣
Aşı değil kuzum o , normal takip kayra da öyleydi em son 2 yaşında oldu Mayıs da 3 olacak daha aşımız yok 4 e kadar

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Aşı değil kuzum o , normal takip kayra da öyleydi em son 2 yaşında oldu Mayıs da 3 olacak daha aşımız yok 4 e kadar
Önceki hemşire her ay takip yapıyordu bu hemşire sadece aşılara çağırıyor kadığıda da yazmış ama yazısı okunmuyor sadece 12 hazirandan eminim 2025 mi 26 mı 27 mi hepsi olabilir 🤣🤣

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Aşoso ne ya 🤣🤣🤣🤣
Canım e nabizda çocuklarıma bas orda asilarinda yazıyor aşısının ne zaman olacağı ben ordan takıp ediyorum 2 yastan sonra birde 4 yaşta var sonra bitiyor zaten 13 yasinda var en sondada bende az önce baktım aşısına ☺️

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Allahım 😂😂, arayıp sor
Aradım bu yaz dedi 🤷‍♀️ karıştırdı muhtemelen ya kime sorsam 4 yaşa kadar daha yok diyor

Canım e nabizda çocuklarıma bas orda asilarinda yazıyor aşısının ne zaman olacağı ben ordan takıp ediyorum 2 yastan sonra birde 4 yaşta var sonra bitiyor zaten 13 yasinda var en sondada bende az önce baktım aşısına ☺️
Hay Allah razı olsun ben de az önce baktım bu sene yok özel aşı da yaptırmadım ki hani dozu falan gelmiş olsun bi ara yüz yüze görüşmem gerek illa aşısı var derse imza verir yaptırmam onu gerekirse

Kendi kendime bir sürü olay kurdum şu an hayali hemşireyle kavga ediyorum 🤣🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar