Merhaba kızlar epeydir yoktum buralarda nasılsınız iyi misiniz neler yapıyorsunuz bebişler nasıl biz çok şükür iyiyizDoğa kuşum 30 aylık oldu ve bu aralar hiç kendi gibi değil her şeye ama her şeye ağlıyor sebepsiz her istediğini ağlayarak mızmızlanarak ve büyük bir inatla yaptırmak istiyor her şeye hayır diyor bir istediği olmayınca büyük inatlaşma çırpınarak kendini yerlere atıyor yapışıyor yere ve bunu her yerde yapıyor sokak ev misafirlik gerçekten ne yapacağımı şaşırdım bazen oturuyo ağlıyorum çaresizliğime uyku yeme düzenimiz tamamen bozuldu uyku istemiyor yemek desen zorla yediriyorum bazısını da çıkarıyor ağzından öyle yapmazdı normalde geceleri uyanmazdı ya da 2 saat uyutmak için odada çabalamazdım inanın o kadar bunaldığım bir dönemdeyiz ki her yere vuruyor bana vuruyor kendine vuruyor çocuğum 180 derece döndü resmen asla böyle huyları yoktu sizlerin ki 30 aylık civarlarındayken yani 2 buçuk yaşlarında nasıldı bu dönem ne kadar sürer gerçekten çok üzülerek yazıyorum bunları çare arıyorum sizlere de sormak istedim şimdiden teşekkür ederim her birinize inanın tuvalete bile gitmek lüks oldu artık