Sorum var 20 hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemözkn08 tarafından oluşturulan 20 hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,379 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 20 hafta
Konbuyu başlatan Özlemözkn08
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlemözkn08

Slv

Kayıtlı Üye
rank
Bende daha gitmedim kuzum cuma gunu gidecem ins hem ayrintili cektircem bayram dolayisiyla sira bulamadim birde benim bulundugun yerde doktor yok hastane yeni yapiliyo osmaniyeye gidicem bakalim ne dicek bende merak ediyorum

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Bende daha gitmedim kuzum cuma gunu gidecem ins hem ayrintili cektircem bayram dolayisiyla sira bulamadim birde benim bulundugun yerde doktor yok hastane yeni yapiliyo osmaniyeye gidicem bakalim ne dicek bende merak ediyorum
Ogrenirsen yaz olurmu cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anldm cnm hyrlsi olsn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum.ben 20 haftamda devlete gittim bana adam akıllı bilgi vermediler ki.. bende 21 haftamda özel doktoruma göründüm kilosu 500 gram bir şeydi.. senin de normal bence bebeğin kilo alacağı besinler tüketmeye çalış kuzum hızlı kilo alır bebeğin
Tm cnm sagol

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar