Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende daha gitmedim kuzum cuma gunu gidecem ins hem ayrintili cektircem bayram dolayisiyla sira bulamadim birde benim bulundugun yerde doktor yok hastane yeni yapiliyo osmaniyeye gidicem bakalim ne dicek bende merak ediyorum
Bende daha gitmedim kuzum cuma gunu gidecem ins hem ayrintili cektircem bayram dolayisiyla sira bulamadim birde benim bulundugun yerde doktor yok hastane yeni yapiliyo osmaniyeye gidicem bakalim ne dicek bende merak ediyorum
Kuzum.ben 20 haftamda devlete gittim bana adam akıllı bilgi vermediler ki.. bende 21 haftamda özel doktoruma göründüm kilosu 500 gram bir şeydi.. senin de normal bence bebeğin kilo alacağı besinler tüketmeye çalış kuzum hızlı kilo alır bebeğin