21 haftalık bel ağrılarım çok vajinal ağrım var 3.gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübraeymenenes tarafından oluşturulan 21 haftalık bel ağrılarım çok vajinal ağrım var 3.gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 712 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 21 haftalık bel ağrılarım çok vajinal ağrım var 3.gebelik
Konbuyu başlatan Kübraeymenenes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sewm

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim gibi olan var mı uzun zamandır doktora fırsatım olmadı Perşembe günü gideceğim ama belim bacak aram çok ağrıyor şimdiden normal mi
Benimde ikinci gebeligim bende aynı durumdayım eğilip kalkarken bazen belimden çatır çatır ses geliyor kasık ağrısı da çok sanki bebek bana batıyor gibi hissediyorum oğlumda hiç böyle hissetmemiştim düşük riskim vardı hep yatıyordum ama sanki karnimda hiç yok gibiydi 17 haftadan beri kasıklarım batıyo benimde 21+6 oldum bende

Kübraeymenenes

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ikinci gebeligim bende aynı durumdayım eğilip kalkarken bazen belimden çatır çatır ses geliyor kasık ağrısı da çok sanki bebek bana batıyor gibi hissediyorum oğlumda hiç böyle hissetmemiştim düşük riskim vardı hep yatıyordum ama sanki karnimda hiç yok gibiydi 17 haftadan beri kasıklarım batıyo benimde 21+6 oldum bende
Aynı şeyleri yaşıyoruz bende de kaç haftadır var neden acaba doktora soracam erken doğum olur diye korku sardı beni

S

Sewm

Guest
Magnorm kullanın 365 ml yazdırın doktora erken dlgumu enegellesın dıe bana verdı 21 haftalıgım 7.aya kadar magnorm sonra kalsıyum vıtamını gecılcsk
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynı şey benimde var 22 haftaligim 3 günden beri siddetli kasık agrilarim yatmakta ve kalkmakta çok sıkıntı çekiyorum buna nasıl bisey yapabiliriz doktoruma daha siram çok var

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar