Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bebetomuzun gamzeli olması için ayvayı normal mi yiyoruz cekirdeğiyle birlikte yersen gamzeli oluyo diye bi duyum aldım. Deneyen ve bebetosunda gamze olan varmı
Kızlar bebetomuzun gamzeli olması için ayvayı normal mi yiyoruz cekirdeğiyle birlikte yersen gamzeli oluyo diye bi duyum aldım. Deneyen ve bebetosunda gamze olan varmı
Tamamen batıl inanç . Ben oğlumda öyle böyle değil deli gibi yedim canım çekiyor diye gamzesi yok . Böyle değil ama oeygamber efendimizin (S.a.v) zamanında bebekler çirkin doğarlarmış peygambwr efendimiz annelere hamilelik döneminde ayva yiyin diye buyurmuş . Bi bunu biliyorum . Ama Gamze yok yani
Benim bütün çevrem ayvanin gamze yaptığına inanıyor. Bende inanıyorum Neyse inanmayanlara diyecek bisey yok ben inananlara sormuştum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Inanmayanlar cevap vermeyebilir canım herkesin doğrusu kendine. Okadar kişi var biri belki bu duyumu almıştır diye sordum. Herseye hunharca cvp vermek zorunda değilsiniz. İlgi alanınıza girmeyip bilgi sahibi olmadığınız şeylere cvp yazmak zorunda değilsiniz okuyup geçin