22 hafta 5 günlük

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan 22 hafta 5 günlük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,691 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 22 hafta 5 günlük
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🐣AseL'in AnnEsi🤰

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 55 ile hamile kaldım bugün eczanede tartıldım 64 kilo çıktım çok fazla mi sizce bebegimde en son 510 gramdi yani 10 kilo almışım daha doğuma 4 ayım var sizce doğuma kdr kaç kilo alırım
Cnm kişiden kişiye değişir kilo durumu.. sen yağlı yemekelrden kızartmalardan uzak dur .. ne bol yoğurt tuket su iç fazla.kilo almazsin

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben 38 +3 hamileyim 15 kq almişim dr cok almişsin dedi senin dogumna daha 4 ay var hamur yemeklerinden uzak dur canim
Bnde biraz azalttım ekmeği.bana ekmek çok kilo aldırıyordu suan kaç oldum bilmiorum 1ay önce 67 felandım 60la galiba gebe kalmıştım dahada kilo almış olabilirm kalcalarım felan cıktı biraz

YeCen

Kayıtlı Üye
rank
Saol kuzum güzel yorumların icjn allh razı olsun çok doğru diyosun bebeğimin sağlığı önemli napim bazen doymuyorum yiyorum diyet yapamam ama ki bebeğe yazık verilir ya kilo herkes zaten çok diyo desinler takmicam ben fikir almak için post acayim dedim burdafa aynı tepkiler aldım maalesef 😂😂😂sagligimiz yerinde olsunda veriiriz napak
Hiç kafana takma canım benim ilk çocuğumda iştahım çok açıktı deli gibi yiyordum bu bebeğim de 3 aylık hamileyim ağzıma lokma sokmak istemiyorum herkes bir olmuyor her bebek her anne farklı sen hamileligi en güzel şekilde geçirmeye bak kilo sonraki konu olsun 😂

🐣AseL'in AnnEsi🤰

Kayıtlı Üye
rank
Hiç kafana takma canım benim ilk çocuğumda iştahım çok açıktı deli gibi yiyordum bu bebeğim de 3 aylık hamileyim ağzıma lokma sokmak istemiyorum herkes bir olmuyor her bebek her anne farklı sen hamileligi en güzel şekilde geçirmeye bak kilo sonraki konu olsun 😂
Yok cnm takmiyorum napim iyiden diyete girsem bu sefer çok aç kaliyom karnım agriyo günaha giremem bebegimin o iyi olsundA kiloyu veririm🤣🥰minik prensesim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnde biraz azalttım ekmeği.bana ekmek çok kilo aldırıyordu suan kaç oldum bilmiorum 1ay önce 67 felandım 60la galiba gebe kalmıştım dahada kilo almış olabilirm kalcalarım felan cıktı biraz
Bnde azalttım cnm herseyden az yiyom ama sorun şu ki kilo alıyorum yapacak bişey yok veririz ya bebeklerimiz sağlıklı dogsunda

Tüm sayfalar yüklendi.