🖐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Canannnn tarafından oluşturulan 🖐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,206 kez görüntülenmiş, 155 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı 🖐
Konbuyu başlatan Canannnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Sanırım dikkat çekmeye çalışıyorsunuz, kac aydır burdayiz en cok yardimci olan insanlar onlar..
valla gülüm bende anlamadım şu uygulamad sadece ayno sorudan 15 kez post açan kıza konuştum oda artık sinirlensem bile ağzımı bozmadım erak ediyorum

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Soru sorulduğunda bir kaç kişiyi özellikle ıkiniz yapıyorsunuz?

Dediginiz kişi değilim zaten
Haksızsınız bu kullanıcıları uzun zamandır tanıyorum ve hiç denk gelmedim hatta ben bile bazen sıkıldım ve engellediğim kişiler var sürekli boş soru sormalarından bu bayanları böyle yargılayamazsın!

Ulduzz

Kayıtlı Üye
rank
Selamun aleykum burası gebelik uygulaması ve istediğimiz soruları sorabiliriz burada neden soru sorulduğunda azarlanılıyor merak ediyorum merak ettiklerimizi sormayalım mı o zaman? Burası soru sormak için var
Bir kaç kişi çok azalıyor burada

Not umutlu denilen kullanıcı @Umutluuu @Kayra'nın Annesi 👶🏻
Ben azarlayan kimseyi gormedim 1 yil oldu şuradayim kayranin anesi ve umutlu cok nezaketli arkadaslardir belki onlarin cok sevildigni gorub kiskanclikdan boyle yapiyorsun

Canannnn

Kayıtlı Üye
rank
Anliyorum bende anne olacam zamanla çocuğun olmuyor diye bu sınır nedir

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...