Bu bir hastalik kesinlikle
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Ekim 2022 #11 Bu bir hastalik kesinlikle
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 7 Ekim 2022 #12 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Bu bir hastalik kesinlikle Genişletmek için tıkla ... Kiskancligin her hangi bir hastalikla.alaksi oldugnu sanmiyorim
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Bu bir hastalik kesinlikle Genişletmek için tıkla ... Kiskancligin her hangi bir hastalikla.alaksi oldugnu sanmiyorim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Ekim 2022 #13 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Kiskancligin her hangi bir hastalikla.alaksi oldugnu sanmiyorim Genişletmek için tıkla ... Kuzum bir bir insani neden kiskansin
Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Kiskancligin her hangi bir hastalikla.alaksi oldugnu sanmiyorim Genişletmek için tıkla ... Kuzum bir bir insani neden kiskansin
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 7 Ekim 2022 #14 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Kuzum bir bir insani neden kiskansin Genişletmek için tıkla ... Neyi neden kiskandigni aciklarsa anlariz amma tam olarak anlamadim yani neyini gorub kiskaniyor guzelignimi? Evnimi? Parasinimi?
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Kuzum bir bir insani neden kiskansin Genişletmek için tıkla ... Neyi neden kiskandigni aciklarsa anlariz amma tam olarak anlamadim yani neyini gorub kiskaniyor guzelignimi? Evnimi? Parasinimi?
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Ekim 2022 #15 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Neyi neden kiskandigni aciklarsa anlariz amma tam olarak anlamadim yani neyini gorub kiskaniyor guzelignimi? Evnimi? Parasinimi? Genişletmek için tıkla ... Deli kız ya
Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Neyi neden kiskandigni aciklarsa anlariz amma tam olarak anlamadim yani neyini gorub kiskaniyor guzelignimi? Evnimi? Parasinimi? Genişletmek için tıkla ... Deli kız ya
E Elifffffff Guest 7 Ekim 2022 #16 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Kuzum bir bir insani neden kiskansin Genişletmek için tıkla ... Elimde değil belki size şaka gibi geliyor kendimi kötü hissediyorum bu nedir anlam veremiyorum
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Kuzum bir bir insani neden kiskansin Genişletmek için tıkla ... Elimde değil belki size şaka gibi geliyor kendimi kötü hissediyorum bu nedir anlam veremiyorum
E Elifffffff Guest 7 Ekim 2022 #17 Azranurun annesi' Alıntı: Tam olarak neyi kiskaniyorsun Genişletmek için tıkla ... Garip garip hisler oluşuyor hep içinde sanki kötü birşey olacak gibi hiç birseyden mutlu olamıyorum
Azranurun annesi' Alıntı: Tam olarak neyi kiskaniyorsun Genişletmek için tıkla ... Garip garip hisler oluşuyor hep içinde sanki kötü birşey olacak gibi hiç birseyden mutlu olamıyorum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 7 Ekim 2022 #18 Elifffffff' Alıntı: Garip garip hisler oluşuyor hep içinde sanki kötü birşey olacak gibi hiç birseyden mutlu olamıyorum Genişletmek için tıkla ... Basda kiskanclik.dediz şimdi kotu birsey olacakmis gibi deyirsiz tam anlam cikaramadim Allah yardimcin olsun
Elifffffff' Alıntı: Garip garip hisler oluşuyor hep içinde sanki kötü birşey olacak gibi hiç birseyden mutlu olamıyorum Genişletmek için tıkla ... Basda kiskanclik.dediz şimdi kotu birsey olacakmis gibi deyirsiz tam anlam cikaramadim Allah yardimcin olsun
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 7 Ekim 2022 #19 Elifffffff' Alıntı: Garip garip hisler oluşuyor hep içinde sanki kötü birşey olacak gibi hiç birseyden mutlu olamıyorum Genişletmek için tıkla ... Psikolojik olabilir canim
Elifffffff' Alıntı: Garip garip hisler oluşuyor hep içinde sanki kötü birşey olacak gibi hiç birseyden mutlu olamıyorum Genişletmek için tıkla ... Psikolojik olabilir canim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Ekim 2022 #20 Azranurun annesi' Alıntı: Psikolojik olabilir canim Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum kuzum