Sorum var 🤩🍒💕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan 🤩🍒💕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,919 kez görüntülenmiş, 248 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🤩🍒💕
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Amiinn çok teşekkür ederim bitanem 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Karnıyarıklık patlıcan kızartıp koyuyorum bitanem

Ben gurbetteyim misafir yok 😂
Ne güzel bende bahçede 100 kiloya yakın domates topladım salça yaptım biber var bahçede turşu yaptım kaç bidon acılı yaptım dolmalık biber kuruttum evime gidip kışın yiyecem afiyetle doğal doğal kayısı ağacımız var reçel yaptım dut reçeli yaptım nane kurutup kavanozlara koydum kocaman bahçe çeşit çeşit meyve sebze var değerlendirdim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr :)

banu aytan

Kayıtlı Üye
rank
Anlamıyorum yani kardeşimin telefonuyla açdım imalarınız çok yalnis sibel ??kimdi nedir tanımam etmem benide zaten ilgilendirmez

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok kız ne uğrasıcam belli zaten
Belli belli de amac ne yani etrafta e-posta mi kalmadı da ablasının e-postası ile kayıt oluyor bir de ablası demiş soru sorulur vs istedigini sor diye dedi diyor ama eskiden takip ediyordum yeni üye oldum diyor çelişkili

Ne güzel bende bahçede 100 kiloya yakın domates topladım salça yaptım biber var bahçede turşu yaptım kaç bidon acılı yaptım dolmalık biber kuruttum evime gidip kışın yiyecem afiyetle doğal doğal kayısı ağacımız var reçel yaptım dut reçeli yaptım nane kurutup kavanozlara koydum kocaman bahçe çeşit çeşit meyve sebze var değerlendirdim
Bende geliyorum 😍😍

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sare ozmen vardiya ya bebeginu kayb eden onun e postasi ile.giris yapiilmis.amma.ablasiyim diyo ne bileyim.mervem😄😄
Gördüm bitanem onay listesinde. Büyük ihtimal sare olarak yazdıklarını unutturup farklı bir kişilik olarak geldi

Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr :)

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ooo msallallah

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Oh mis ellerine sağlık bitanem Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah 😘

Belli belli de amac ne yani etrafta e-posta mi kalmadı da ablasının e-postası ile kayıt oluyor bir de ablası demiş soru sorulur vs istedigini sor diye dedi diyor ama eskiden takip ediyordum yeni üye oldum diyor çelişkili

Bende geliyorum 😍😍
Oda yalan bebek düşürdüm üzgünüm dedi acıtasyon yaptı hesabının silinmesini istedi burda gülüp söyleyemezdi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar